Life

Gina Pistol, imagine specială cu fiica sa, Josephine. Ce le-a spus vedeta fanilor

Gina Pistol a publicat o fotografie inedită cu fiica sa și a lui Smiley. Cu această ocazie vedeta de la Antena 1 a făcut o dezvăluire importantă despre micuță.
06.09.2022 | 16:04
Gina Pistol imagine speciala cu fiica sa Josephine Ce lea spus vedeta fanilor
Gina Pistol, fotografie inedită cu copilul său. Dezvăluirea care o privește pe Josephine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea show-ului culinar Chefi la cuțite a distribuit o imagine specială cu fetița sa. Ce le-a spus iubita lui Smiley fanilor care o urmăresc pe social media într-un număr foarte mare. Are legătură cu pasiunile copilei.

Gina Pistol, fotografie inedită cu copilul său. Dezvăluirea care o privește pe Josephine

Gina Pistol a făcut dezvăluiri importante despre fiica sa. Vedeta de la Antena 1 le-a spus tuturor ce adoră să facă Josephine la numai un an și jumătate. Micuța iubește marea, lucru demonstrat de o poză din social media.

ADVERTISEMENT

Echipată corespunzător, fetița născută în data de 9 martie 2021, privește cu pasiune Marea Neagră, fotografia fiind realizată de la spate pentru că vedeta nu dorește să-i arate chipul.

„Fiica iubește marea. Eu iubesc muntele”, este descrierea lăsată de frumoasa blondină pe Instagram, care întreabă internauții ce preferă mai mult.

ADVERTISEMENT

Judecând după aprecierile primite de Gina Pistol, peste 7.600 la număr, fanii s-au bucurat să vadă încă o poză cu Josephine Ana. În plus, blondina a primit și foarte multe mesaje de la internauți cu răspunsuri la întrebarea adresată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol, discretă legat de imaginea fiicei sale

Gina Pistol este discretă legat de imaginea fiicei sale, Josephine, pe care o consideră o minune. Prezentatoarea a devenit mamă la aproape 40 de ani, mărturisind care este motivul pentru care nu o arată lumii pe fetiță.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, cunoscuta moderatoare TV nu dorește să-i arate chipul și să o expună în lumina reflectoarelor. Cel mai probabil va aștepta până când copila va avea vârsta potrivită.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum. 

ADVERTISEMENT

Meseria de mamă implică și responsabilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru copilul tău.

Viitorul lor stă în mâinile noastre, ale părinților, de aceea este momentul să lucrăm împreună pentru a le oferi o dezvoltare armonioasă și o lume mai bună”, a spus Gina Pistol în urmă cu ceva vreme, notează demamici.ro.

ADVERTISEMENT