Life

Gina Pistol, în lacrimi! Ce amintire îi provoacă durere: „M-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa”

Gina Pistol, în lacrimi! Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre amintirile din copilărie care au marcat-o. Divorțul părinților ei este un subiect extrem de emoțional pentru aceasta.
08.06.2022 | 09:06
Gina Pistol in lacrimi Ce amintire ii provoaca durere Mas intoarce la mine si mas imbratisa
Gina Pistol, în lacrimi! Ce amintire îi provoacă durere. Foto: Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a vorbit despre momentele dramatice din viața sa. Pe când era doar un copil, părinții ei s-au luptat pentru a obține custodia, după ce au decis să divorțeze.

Gina Pistol, în lacrimi! Ce amintire din copilărie îi provoacă suferință

Gina Pistol a vorbit despre un moment foarte greu din viața sa, atunci când părinții tăi au decis să se despartă. Deoarece fiecare dintre ei voia să rămână cu copilul, aceștia au ajuns în instanță pentru a obține custodia.

ADVERTISEMENT

„Ai mei se despărțiseră. Tata se judeca cu mama pentru custodia mea și m-a dus la o doamnă, nu știu cine e acea femeie, am înțeles că a și decedat între timp și nu mi-a explicat nimeni de ce, ce mi se întâmplă. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”, a spus vedeta.

Experiența a fost una traumatizantă pentru iubita lui Smiley, care a rămas în grija unei femei agresive.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a rămas în grija unei femei agresive

Mai mult, Gina Pistol a povestit că atunci s-a simțit a nimănui și că părinții ei nu o iubesc deoarece nimeni nu a explicat ce se întâmplă, de fapt.

Acum, vedeta a povestit în lacrimi că și-ar dori să meargă în trecut și să se îmbrățiseze pe sine, copilul speriat de șase ani care rămăsese singur la o femeie agresivă.

ADVERTISEMENT

„Dar nu a venit nimeni să îmi zică, copilului .

Femeia aceea era agresivă, pentru că ea la rândul ei avea niște probleme.

Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură dată mi-a dat o palmă. Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa.”, a declarat, în lacrimi, Gina Pistol, în cadrul podcastului „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar.

Vedeta declara că relația cu tatăl ei s-a răcit după divorțul de mama sa. Emil Pistol s-a recăsătorit și are alți doi copii.

ADVERTISEMENT