Life

Gina Pistol, mărturie dureroasă despre divorțul părinților săi: ”Nu renunţă la orgolii”

Gina Pistol, dezvăluire tristă despre separarea părinților săi. Care este cea mai mare greșeală pe care au făcut-o la divorț.
12.02.2024 | 19:51
Gina Pistol marturie dureroasa despre divortul parintilor sai Nu renunta la orgolii
Gina Pistol, dezvăluire tristă despre separarea părinților săi. Care este cea mai mare greșeală pe care au făcut-o la divorț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol, mărturie dureroasă despre divorțul părinților săi. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite consideră că foarte mulți oameni nu renunţă la orgolii atunci când aleg să o ia pe drumuri separate, după o relație lungă.

Gina Pistol, dezvăluire tristă despre separarea părinților săi. Care este cea mai mare greșeală pe care au făcut-o la divorț

Gina Pistol a făcut o dezvăluire tristă despre separarea părinților săi. Care este cea mai mare greșeală pe care au făcut-o la divorț. Vedeta vorbește foarte rar despre acest subiect pentru că este în continuare afectată de despărțirea lor.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la Antena 1 s-ar întoarce oricând în copilărie, în ciuda faptului că mama și tatăl au ales să se despartă pe când ea avea numai 6 ani. Acest eveniment și-a pus amprenta asupra sa pentru că s-a simțit singură o vreme bună.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. 

ADVERTISEMENT

Au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă.

Nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului:

ADVERTISEMENT

«Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat.

Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a spus Gina Pistol în podcast-ul Fain și simplu, moderat de Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, o familistă convinsă

Gina Pistol se declară o familistă convinsă chiar dacă părinții ei au hotărât să divorțeze. Această ruptură a lăsat un gol imens în sufletul ei, mai ales că figura paternă s-a recăsătorit și a devenit mai târziu tatăl a doi băieți.

Pentru fosta moderatoare de la Chefi la cuțite familia este ceva foarte frumos. Blondina și-a dorit mult să facă acest pas, dovadă că a ajuns la altar alături de Smiley, pe numele din buletin Maria Andrei Tiberiu. Nunta a avut loc în 2023.

Evenimentul s-a desfășurat în luna mai. Gina Pistol și prezentatorul de la Românii au talent au împreună o fiică, Josephine Ana, de care sunt foarte mândri. Imaginile cu micuța sunt rare pentru că vedetele nu vor să o expună pe social media.

ADVERTISEMENT