Sport

Gino Iorgulescu, afacere de zile mari! Cum a reușit șeful de la LPF să încaseze 1,5 milioane de euro

Gino Iorgulescu a fost autorul unei afaceri de zile mari. Șeful LPF a încasat 1,5 milioane de euro în urma unei tranzacții.
09.06.2023 | 19:58
Gino Iorgulescu afacere de zile mari Cum a reusit seful de la LPF sa incaseze 15 milioane de euro
Gino Iorgulescu a dat lovitura în afaceri. Foto: colaj FANATIK/Trattoria il Calcio.
ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a vândut lanțul de restaurante Trattoria il Calcio. În urma tranzacției, șeful de la LPF a încasat nu mai puțin de 1,5 milioane de euro. Cele 5 localuri au fost cumpărate de către grupul Nuba.

Gino Iorgulescu, afacere de zile mari! Cum a reușit șeful de la LPF să încaseze 1,5 milioane de euro

Gino Iorgulesu, suspect de infarct la finalul lunii mai, a dat lovitura din punct de vedere financiar în urma unei afaceri cu grupul Nuba, care activează în HoReCa. Potrivit zf.ro., Gino Iorgulescu a cedat lanțul de restaurante Trattoria il Calcio în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Astfel, pachetul de restaurante a fost achiziționat de grupul deținut de antreprenorii Alin Negulescu, Jean Sasu şi Alexandru Nanu. Cei care au achiziționat lanțul de restaurante deținut de Gino Iorgulescu vor să își extindă grupul pe piața locală, anunță sursa citată.

Anul trecut, grupul Nuba a avut o cifră de afaceri de 15 milioane de euro și are în vedere să crească suma la 25 de milioane de euro. Jean Sasu, unul dintre proprietarii grupului Nuba, a fost înjunghiat chiar în terasa uneia dintre cafenelele pe care le deține, la finalul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT
  • Grupul Nuba deține 7 localuri: Nuba White, Nuba Sumer Vibes, Nuba Cafe, Nuba Beach Club, Nuba Town, Nuba Chalet şi Hiro. 

Gino Iorgulescu, cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro în 2022 cu Trattoria il Calcio

Anul trecut, lanțul de restaurante Trattoria il Calcio, deținut până de curând de Gino Iorgulescu, a avut o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro. A fost înregistrată o creștere cu 34% în comparație cu anul 2021.

ADVERTISEMENT

Din lanțul de restaurante vândut către grupul Nuba fac parte Trattoria il Calcio Universitate, Trattoria il Calcio Magheru, Trattoria il Calcio Delea Veche, Trattoria il Calcio Floreasca şi Pasticceria Universitate. Grupul Trattoria Il Calcio are o activitate de peste 20 de ani pe piața din România.

Grupul Nuba a anunțat că nu va schimba denumirile restaurantelor, însă vor avea loc procese de renovare. Totodată, proprietarii grupului Nuba au anunțat că vor deschide două noi localuri în Iași, în anul 2023. La finalul lunii mai, Gino Iorgulescu s-a confruntat cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu ar fi suferit un infarct la finalul lunii mai

Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a confruntat cu mari probleme după ce fiul său, Mario, a provocat un accident care s-a soldat cu moartea unui om și care i-a adus lui Mario o condamnare la 15 și opt luni de închisoare.

La finalul lunii mai, fostul fotbalist s-a simțit rău și pare că ar fi suferit un infarct, având nevoie de intervenția medicilor pentru ca situația să nu degenereze. „Acum mă simt binișor, ok. Am deja un stent și se pare că va trebui să-l pun și pe al doilea.

Să vedem cum evoluează după tratament. Doctorii mi-au spus că am pățit asta din cauza stresului și celorlalte probleme de sănătate pe care le am.

Nu știu dacă a fost chiar infarct, dar nu m-am simțit bine deloc. Sau poate n-au vrut să-mi spună mie mai multe. Dar mi-au spus că trebuie să mă țină sub control permanent”, declara Gino Iorgulescu, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT