Sport
notix pixel id

De ce au lipsit Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu de la înmormântarea celui mai bun prieten. Promisiunea impresionantă a lui Oli!

FANATIK a aflat detalii suplimentare de la înmormântarea celui care a fost Mugurel Stancu. Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu nu și-au condus prietenul pe ultimul drum, dar vor face totul să-i păstreze vie amintirea.
19.01.2022 | 09:51
De ce au lipsit Gino Iorgulescu si Cosmin Olaroiu de la inmormantarea celui mai bun prieten Promisiunea impresionanta a lui Oli
Gino Iorgulescu, Cosmin Olaroiu, Muguresl Stancu. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, un eveniment tragic a zguduit fotbalul românesc. Mugurel Stancu, „consilierul” și prietenul președintelui Gino Iorgulescu s-a stins din viață la vârsta de doar 54 de ani.

FANATIK a dezvăluit că fostul selecționer Mirel Rădoi a fost și el martor la tragicul eveniment, care s-a petrecut  pe un teren de mini-fotbal din Baza Voința, deținută de Ciprian Marica și Ilie Năstase. Stancu nici nu a apucat să joace, i s-a făcut rău de la primele mișcări de încălzire și s-a prăbușit brusc. Ambulanța a sosit rapid la fața locului, dar bărbatul nu a mai putut fi resuscitat.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea  bărbatului în vârstă de 55 de ani a avut loc week-end-ul trecut, la Mănăstirea Cernica. Acesta a fost condus pe ultimul drum de familie și apropiați, dar și de mai mulți oameni din lumea fotbalului, printre care Mirel Rădoi și Mihai Stoica.

Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu nu au mers la înmormântarea prietenului Mugurel Stancu

FANATIK a aflat că Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu au lipsit de la tragicul eveniment.

Dacă antrenorul în vârstă de 52 de ani se află la Dubai, în plin sezon cu echipa sa Sharjah FC, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a absentat din cauza unei afecțiuni medicale severe.

ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu are probleme la coloana vertebrală, motiv pentru care este internat în spital și foarte probabil va suferi o intervenție chirurgicală la spate.

Din informațiile obținute de site-ul nostru, de înmormântarea lui Mugurel Stancu s-au ocupat doi oameni apropați lui Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu: Vicenziu Iorgulescu, fratele șefului LPF, și Gheorghe Stelian, alias „Stelică Bogatu’”, care este asociat cu Oli în diverse firme.

ADVERTISEMENT

Olăroiu, promisiune emoționantă pentru familia Stancu

Mugurel Stancu nu era doar un vechi prieten pentru Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu, ci și omul de încredere al celor doi foști fotbaliști. Lanțul de restaurante „Trattoria” a aparținut inițial tridentului Iorgulescu – Olăroiu – Vali Sălăgean. La un moment dat, business-ul s-a împărțit între cei trei, iar Stancu a rămas să gestioneze localurile deținute de Gino și Oli.

Mugurel Stancu a lăsat în urmă un fiu, pe nume Cosmin Gino, botezat chiar după numele nașilor Cosmin Olăroiu și Gino Iorgulescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că, atât președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, cât și antrenorul lui Sharjah, au convenit ca băiatul să primească lunar, o sumă de bani din veniturile realizate de restaurantele de succes deținute de cei doi.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Cosmin Olăroiu i-a transmis și un mesaj emoționat soției lui Mugurel. Antrenorul a promis că îl va sprijini pe băiat cu absolut orice va avea nevoie. „Va fi ca și fiul meu!”, au fost cuvintele lui Olăroiu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT