Sport

Giovanni Becali a dat lovitura! Va impresaria un fotbalist român dintr-o familie de campioni

Giovanni Becali a declarat în cadrul unui podcast că a semnat cu un jucător de 19 ani care vine dintr-o familie celebră a fotbalului românesc.
28.03.2024 | 22:15
Giovanni Becali a dat lovitura Va impresaria un fotbalist roman dintro familie de campioni
Giovanni Becali speră să dea lovitura cu urmașul lui Ilie Balaci. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali încă reprezintă imaginea celui mai bun impresar de după Revoluție. Cu aproape toată Generația de Aur sub contract, vărul lui Gigi Becali a fost pe culmile succesului în ceea ce privește impresarierea de fotbaliști, transferuri și relații.

L-a semnat pe urmașul lui Ilie Balaci

De la încarcerarea din Dosarul Transferurilor, firma de impresariat a fraților Giovanni și Victor Becali a stagnat, dacă nu, chiar mai mult de atât. Una dintre marile lovituri din epoca recentă a fraților Becali a fost transferul lui Dennis Man la Parma. Marcatorul din amicalul cu Irlanda de Nord a fost vândut de FCSB, pentru aproximativ 12 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De atunci, firma celor doi frați caută un nou jucător care să spargă barierele. De curând, Giovanni Becali a recunoscut că a semnat cu un jucător de doar 19 ani, care provine dintr-o familie de campioni.

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, agentul care l-a reprezentat și pe Adrian Mutu a simțit nevoia să facă o dezvăluire în premieră. Vărul lui Gigi Becali a declarat că l-a semnat pe urmașul lui Ilie Balaci.

ADVERTISEMENT

Fizic impresionat la 19 ani

Urmașul, la propriu, pentru că este vorba de fotbalistul Atanas Trică, nepotul fostului mare jucător din istoria fotbalului românesc, Ilie Balaci. Lorena Balaci-Trică este mama fotbalistului, iar Eugen Trică este tatăl acestuia.

“Îl reprezentăm pe nepotul lui Balaci acum. Îl am pe nepotul lui, băiatul lui Trică, are 18-19 ani, e vârf de atac”, a spus Giovanni Becali în cadrul podcastului prezentat de Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Împrumutat în Liga a 2-a

Atanas Trică are un fizic impresionant la vârsta de 19 ani. Nepotul lui Ilie Balaci se află sub contract cu Universitatea lui Rotaru. Pentru moment, acesta este împrumutat în liga a doua, la Arsenal Tunari.

În turul campionatului, fiul lui Eugen Trică a fost în lotul Universității Craiova. Fotbalistul reprezentat din acest moment de firma fraților Becali a evoluat în patru partide pentru olteni în SuperLiga României.

ADVERTISEMENT

În partida cu Dinamo de la startul campionatului, Atanas Trică a evoluat ca titular, în jocul câștigat de craioveni cu 2-0. În alte trei partide, tânărul atacant a intrat ca rezervă, iar șase jocuri a fost rezervă neutilizată.

Actualul jucător de la Arsenal Tunari a marcat și un gol pentru Universitatea Craiova, în decembrie, într-un meci din grupele Cupei României. Atanas Trică a marcat împotriva Farului, la victoria oltenilor cu 4-0. Nepotul lui Ilie Balaci este cotat în acest moment la suma de 200.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.

 

 

 

10, Unsprezece de start: 1, Înlocuit în: 3, pe bancă: 6,

ADVERTISEMENT