Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giovanni Becali a vorbit despre transferul lui Dennis Man. „Contract pe minim 2-3 ani”

Giovanni Becali a vorbit despre transferul lui Dennis Man, cel mai în formă internațional român. Napoli și Dortmund sunt pe urmele atacantului
04.03.2024 | 13:40
Giovanni Becali a vorbit despre transferul lui Dennis Man Contract pe minim 23 ani
Giovanni Becali a vorbit despre transferul lui Dennis Man. „Contract pe minim 2-3 ani”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dennis Man are oferte pe bandă rulantă după sezonul de excepție pe care îl face în Serie B. Giovanni Becali a vorbit despre transferul atacantului de la Parma.

Giovanni Becali, despre transferul lui Dennis Man: „După aceea, Parma poate să stea liniștită”

Dennis Man a ajuns la 100 de meciuri pentru Parma, echipă care l-a luat de la FCSB în iarna lui 2021 pentru 11.000.000 de euro. Atacantul în vârstă de 25 de ani e pe val în Serie B, acolo unde a marcat 10 goluri și a oferit 5 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Man mai are contract cu „cruciații” până în vara lui 2025, dar ofertele curg deja pe numele său. Giovanni Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e luni, marți și vineri, live pe FANATIK.RO, de la 0ra 10:30.

„Deocamdată sunt zvonuri (n.r. – oferte pentru Man de la Napoli sau Dortmund). Parma are un obiectiv să intre în Serie A și cel mai important e ca jucătorul să prelungească cu Parma. După, dacă va avea oferte, probabil Parma va ține cont.

ADVERTISEMENT

Parma poate să aibă altă părere. Parma e propietara contractului și are dreptul să se uite peste oferte dacă sunt cu adevărat, dar primul lucru pe care îi interesează e să prelungească cu jucătorul. Asta mi-au spus mie acum două săptămâni”, a declarat Giovani Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

30 iunie este data la care expiră contractul lui Dennis Man cu Parma. În acest moment, fostul fotbalist de la FCSB are, conform transfermarkt.com, o cotă de piață în valoare de 5.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

(n.r. – pe cât va fi prelungirea?) Depinde. Cred că va fi minim un an sau doi. Poate chiar trei. După aceea, Parma poate să stea liniștită”, a adăugat Becali.

În cele 100 de meciuri pentru „cruciați”, Dennis Man a reușit să marcheze în total 23 de goluri și să ofere 11 assist-uri. „Și-a revenit la forma lui veche, la forma pe care o avea când a fost cumpărat.

ADVERTISEMENT

A înțeles fotbalul italian, înțelege limba foarte bine și are tot viitorul în față. (n.r. – s-ar preta la o echipă ca Dortmund sau l-ați vedea continuând în Italia?) Sunt deocamdată doar speculații.

Când vom știi despre ce e vorba atunci vom putea vorbi. Dar ca idee eu l-aș vedea continuând în Italia. Într-un an cu Parma în Serie A își dă seama exact de adevărata lui valoare, nu doar el, ci și echipele care îl doresc”, a conchis Giovanni Becali.

Giovanni Becali a vorbit despre transferul lui Dennis Man. „Contract pe minim 2-3 ani”

ADVERTISEMENT