Fotbal intern

Giovanni Becali, amintiri cu regrete despre cariera lui Adi Mutu: „Dacă rămânea la Inter, câștiga Balonul de Aur”

23.05.2020 | 17:01
Giovanni Becali amintiri cu regrete despre cariera lui Adi Mutu Daca ramanea la Inter castiga Balonul de Aur
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit cu regrete despre cariera lui Adrian Mutu, despre care crede că dacă ar fi rămas la Inter Milano ar fi câștigat Balonul de Aur, datorită calitățiilor sale.

Amintirile lui Giovanni Becali despre cariera lui Adrian Mutu

Giovanni Becali a vorbit despre cariera lui Adrian Mutu și crede că dacă ar fi rămas la Inter Milano, lucrurile ar fi stat mult mai bine pentru fostul internațional român.

ADVERTISEMENT

„La Inter l-am dus iarna contra dorinței lui Massimo Moratti, care îl voia din vară. Avea 18-19 goluri în prima jumătate a campionatului la noi, daca îl mai lăsam mai marca încă 20 și era prea mult pentru fotbalul românesc, am zis să nu se strice combinația.

Am semnat contractul cu Inter, i-am spus că i-am adus un viitor Balon de Aur. Dacă rămânea la Inter, câștiga Balonul de Aur”, a spus Giovanni Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Am fost supărat pe el!”

Giovanni Becali a mărturisit că a fost supărat pe Adrian Mutu la Chelsea, însă în cele din urmă cei doi s-au împăcat: „Mutu a fost unul dintre cazurile grele de gestionat. Nu în sensul contractului, că nici nu se uita la contractele semnate, jucătorii mei știau că pentru orice problemă voi răspunde eu.

M-am supărat odată foarte tare pe el la Chelsea. A venit la mine acasă apoi și ne-am împăcat. Rămâne unul dintre jucătorii mei emblemă, unul dintre cei mai buni 10-12 pe care i-am avut”.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a mai vorbit și despre cum negociază el și Gigi transferurile, mai ales în plină pandemie, și a povestit cum a fost relația dintre cei doi de-a lungul timpului.

„E dificil și acum să negociezi cu Gigi Becali. La el nu există pandemie, virus. El vrea niște bani pe marfa lui și sper să îi aibă. Amândoi lăsăm când negociem. Noi nu ne-am certat, dar am închis telefonul și nu am mai vorbit câțiva ani”, a mai spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT