Sport

Giovanni Becali, despre politica de transferuri de la FCSB. Darius Olaru, aproape de o plecare afară: „E un nume de care se vorbește”

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri despre politica de transferuri a FCSB-ului în perioada de mercato. Impresarul a vorbit despre transferul lui Olaru, anunțat de Fanatik.
12.01.2023 | 13:10
Giovanni Becali despre politica de transferuri de la FCSB Darius Olaru aproape de o plecare afara E un nume de care se vorbeste
Giovanni Becali a vorbit despre transferul lui Darius Olaru de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB se află în centrul atenției în această perioadă prin prisma transferurilor pe care roș-albaștrii vor să le oficializeze. Giovanni Becali, care a confirmat posibila mutare lui Deian Sorescu la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a vorbit și despre situația lui Darius Olaru, care ar putea pleca în afară, în această fereastră de transferuri.

Giovanni Becali, dezvăluiri despre politica de transferuri a FCSB-ului: „Olaru e un nume de care se vorbește”

Darius Olaru este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști ai celor de la FCSB. Operat de două ori din cauza ciocnirii groaznice cu Andrea Compagno din luna decembrie, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, Darius Olaru ar putea fi protagonistul unui transfer de top 5 în Europa.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali mărturisea pentru FANATIK la mijlocul lunii trecute că reprezentanți ai echipelor care-l vor să-l transfere pe Darius Olaru au fost în lojă la derby-ul de pe Arena Națională FCSB – CFR Cluj, încheiat 0-1. Impresarul speră că mutarea mijlocașului în vârstă de 24 de ani să se oficializeze chiar în această perioadă.

„Olaru e un nume de care se vorbește. Mare ar fi bucuria mea să se transforme într-o realizare chiar acum, în ianuarie. Ar fi ideal să se transfere acum, pentru că anii trec, el se duce spre 25 de ani”, a spus Giovanni Becali, la emisiunea Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Darius Olaru

Giovanni Becali consideră că Darius Olaru va putea face față în afară, însă, în aceeași măsură, impresarul vrea ca Gigi Becali să obțină suma pe care și-o dorește pentru transferul mijlocașului cotat la 5,3 milioane de euro.

„E un jucător care merită, datorită faptului că se adaptează, nu face pauze, nu se plimbă pe teren, aleargă tot timpul. E adevărat, are spirit de sacrificiu, e devotat interesului echipei.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, clubul trebuie să primească banii pe care îi dorește pe el. Vom vedea”, a mai spus Giovanni Becali, potrivit sursei menționate.

Giovanni Becali a mărturisit că suma de transfer se învârte în jurul sumei de 5 milioane de euro, însă consideră că va cântări foarte mult momentul în care Gigi Becali va primi oferte pentru mijlocaș.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă Gigi vrea să-i dea drumul acum, are nevoie de Olaru până în vară să se bată la campionat… Oricum, suma de transfer pentru Olaru depinde foarte mult de momentul în care se va face oferta, cum va fi Olaru atunci…

Nu contează că Gigi cere 7, 9 sau 5 milioane de euro, contează doar momentul… Și, apropo, nu cred că Gigi a încurcat vreun jucător pentru câteva sute de mii de euro”, a declarat Giovanni Becali, pentru FANATIK.

Giovanni Becali, indicii despre numele echipelor interesate de Darius Olaru: „Una este pe primul loc, alta e pe poziția secundă!”

Giovanni Becali, fără să dea nume, a oferit indicii despre echipele interesate de Darius Olaru. Din informațiile FANATIK, pentru un transfer al internaționalului român s-ar fi interesat Napoli, Freiburg și Lens.

„Doar atât pot să vă mai spun: una dintre echipele care-l doresc pe Olaru este pe primul loc, alta e pe poziția secundă! Și vorbim de top 5 campionate din Europa, nu de orice echipe!”, a mai spus Giovanni Becali, pentru site-ul nostru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT