Sport

Giovanni Becali confirmă transferul lui Deian Sorescu la FCSB, anunțat în exclusivitate de Fanatik: „Îl poate relansa definitiv la echipa națională”

Deian Sorescu este aproape să semneze cu FCSB, iar Giovanni Becali a confirmat transferul anunțat în exclusivitate de Fanatik.
11.01.2023 | 17:09
Giovanni Becali confirma transferul lui Deian Sorescu la FCSB anuntat in exclusivitate de Fanatik Il poate relansa definitiv la echipa nationala
Giovanni Becali a vorbit despre culisele transferului lui Deian Sorescu la FCSB, anunțat de Fanatik. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a ocupat doar de plecări în această perioadă de mercato din iarnă, însă vicecampioana României este aproape să dea lovitura pe piața de transferuri în ceea ce privește capitolul sosiri. Gigi Becali îl vrea pe Deian Sorescu de la Rakow, iar impresarul Giovanni Becali a confirmat transferul anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Giovanni Becali a confirmat negocierile pentru transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Am vorbit cu Gigi”

Universitatea Craiova ține capul de afiș până acum în perioada de mercato din iarnă prin transferul lui Alexandru Ișfan de la FC Argeș, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Totuși, FCSB se află în negocieri avansate cu Deian Sorescu pentru o revenire în SuperLiga, așa cum site-ul nostru a anunțat exclusiv.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali, consilierul firmei de impresariat care îl reprezintă pe Deian Sorescu, a vorbit despre negocierile dintre cele două părți, confirmând FANATIK și cu privire la răspunsul lui Rakow, singurul obstacol în acest moment în oficializarea transferului.

„Deian e foarte aproape de un transfer la FCSB. Ambele părți sunt de acord. Problema e între cluburi, care încă mai discută. FCSB vrea o cedare gratis, ceilalți vor ceva pe aceste cinci luni. Am vorbit cu Gigi, a declarat Giovanni Becali, la emisiunea Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Deian Sorescu vrea să meargă doar la FCSB: „Îl poate relansa definitiv la echipa națională”

FCSB vrea să-l împrumute până în vară pe fostul fotbalist al celor de la Dinamo, ulterior, Gigi Becali având în mână activarea clauzei unui transfer definitiv.

Giovanni Becali a precizat că FCSB este singura opțiune a lui Deian Sorescu în privința unei reveniri la echipa națională a României„Jucătorul nu vrea să meargă decât la FCSB, chiar dacă ar mai avea alte oferte. Pentru că FCSB-ul e echipa care îl poate relansa definitiv la echipa națională”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Impresarul a vorbit și despre motivele pentru care Deian Sorescu este dispus să plece de la Rakow, echipă care i-a plătit 800.000 de euro lui Dinamo, tot atât cât FCSB trebuie să le ofere polonezilor pentru fundașul român în privința unui transfer definitiv în vară.

Giovanni Becali, despre dorința lui Deian Sorescu de a pleca de la Rakow: „Antrenorul din Polonia l-a folosit și ca fundaș central”

Deian Sorescu nu se simte confortabil în acest sezon la Rakow, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK, deși formația poloneză se află pe primul loc în campionat. Tot despre disconfort a vorbit și Giovanni Becali, care a explicat motivele pentru care fostul fotbalist din Ștefan cel Mare vrea să meargă la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Mi-a spus că antrenorul din Polonia l-a folosit și ca fundaș central, jucând cu trei fundași pe linia de fund. Lucrul ăsta nu poate să-l facă. E puțină discuție între el și antrenor, dar bine că s-a ivit posibilitatea asta să revină în fotbalul românesc.

Gigi Becali nu vrea să dea bani pe el, să-i facă o opțiune, chiar și mai mare decât cere clubul polonez. Dar vrea să fie convins de valoarea lui”, a mai spus Giovanni Becali.

În actuala stagiune, Deian Sorescu a evoluat în 15 meciuri pentru Rakow, reușind să marcheze de două ori și să ofere o pasă decisivă. Fotbalistul român se află cu Rakow în cantonamentul din Antalya, fiind cazat în același hotel cu delegația roș-albaștrilor.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT