Sport

Giovanni Costantino a vorbit în limba română despre marea problemă a lui FC U Craiova, după eșecul cu Oțelul: „Nu avem mentalitate”

Italianul Giovanni Costantino a vorbit la finalul partidei pierdută de FCU Craiova în fața Oțelului Galați, scor 1-0.
09.02.2024 | 20:05
Giovanni Costantino a vorbit in limba romana despre marea problema a lui FC U Craiova dupa esecul cu Otelul Nu avem mentalitate
Giovanni Constantino, supărat după meciul cu Oțelul Galați. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După ce etapa trecută a reușit să învingă Dinamo, FCU Craiova a pierdut pe terenul Oțelului, scor 1-0, în etapa 25 a SuperLigii. Ștefan Bodișteanu a marcat singurul gol al meciului  în minutul 64, păstrând cele 3 puncte la Galați.

Giovanni Costantino: ”În partea a doua nu am fost deloc bine”

La finalul partidei, italianul Giovanni Costantino s-a arătat supărat pe evoluția elevilor săi, având în vedere că Oțelul Galați este un dintre contracandidatele lui FCU Craiova pentru locurile play-off.

ADVERTISEMENT

”Terenul n-a fost perfect, dar nu e ăsta un alibi. În ultimul minut nu e posibil să nu marcăm acolo. Știam că Oțelul este foarte bine pe tranziție pozitivă.

În partea a doua nu am fost deloc bine. Avem nevoie de mai multă intensitate, mentalitate”, a declarat Giovanni Costantino.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Giovanni Costantino știe marea problemă a lui FCU Craiova

Antrenorul italian a vorbit și despre ce i-a lipsit echipei sale să obțină un rezultat pozitiv pe terenul Oțelului Galați și să se apropie de obiectivul propus, primele 6 locuri în SuperLigă.

”Nu avem dorință. Așa nu e posibil să jucăm în play-off. Într-un meci cu intensitate nu poți juca doar tehnic. Nu e posibil să jucăm în play-off așa. E problema de mentalitate.

ADVERTISEMENT

Noi trebuia să câștigăm acest meci. Eu sunt aici din octombrie. E frustrant să vezi ce jucători ai și să nu poți câștiga. Jucăm cu CFR, cu Hermannstadt, dar nivelul va crește”, a declarat Giovanni Costantino.

Giovanni Costantino a învățat limba română

Giovanni Costantino a învățat limba română într-un timp foarte scurt la FCU Craiova, iar la acest capitol îl întrece pe Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul s-a acomodat destul de repede la echipa din Bănie și deja oferă interviuri în limba română, după numai 4 luni de la instalarea pe banca oltenilor.

 

ADVERTISEMENT