Sport

Giovanni Costantino, la primul antrenament cu FC U Craiova 1948. Video

Giovanni Costantino este gata de treabă la FC U Craiova 1948, iar tehnicianul italian îi pregătește intens pe elevii săi pentru partida cu Poli Iași.
18.10.2023 | 15:01
Giovanni Costantino la primul antrenament cu FC U Craiova 1948 Video
Giovanni Costantino, la primul antrenament cu FC U Craiova 1948. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Giovanni Costantino a început ședințele de pregătire cu jucătorii lui FC U Craiova 1948 în baza din „Tărâmul Leilor”. Tehnicianul italian își dorește cele trei puncte la debutul pe banca tehnică a grupării din Bănie la Iași, așa cum a anunțat și la conferința de prezentare la formația lui Adrian Mititelu.

Giovanni Costantino, gata de treabă la FC U Craiova! Antrenorul a condus primul antrenament în Bănie

Adrian Mititelu privește cu mult optimist instalarea lui Giovanni Costantino la FC U Craiova 1948, iar finanțatorul oltenilor are doar cuvinte de laudă la adresa tehnicianul. Acesta chiar la comparat cu Nicolo Napoli, atunci când se afla la primul mandat la gruparea din Bănie.

ADVERTISEMENT

Giovanni Costantino a trecut deja la treabă în baza de pregătire a celor de la FC U Craiova 1948, iar italianul îi pregătește pe olteni pentru confruntarea cu Poli Iași. Tehnicianul are și absențe în lot precum cea a lui Juan Bauza care riscă să rateze și derby-urile cu FCSB și Universitatea Craiova.

Pentru FC U Craiova urmează partidele cu Poli Iași și UTA Arad în SuperLiga după care oltenii se vor deplasa la SCM Zalău în Cupa României Betano. Înaintea pauzei competiționale au programate și două dueluri de foc în SuperLiga cu rivala din Bănie, dar și cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Fostul secund al lui Marco Rossi de la echipa națională a Ungariei și-a setat obiective îndrăznețe la FC U Craiova 1948 și anunță că își dorește maximum din partea jucătorilor. Acesta a dezvăluit că a studiat capacitatea lotului grupării lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, susținere totală pentru Giovanni Costantino: „E stăpânul vestiarului”

Adrian Mititelu a ținut un discurs incendiar după prezentatea oficială a lui Giovanni Costantino la FC U Craiova. Tehnicianul italian se bucură de toată susținerea finanțatorului, care anunță că antrenorul nu va fi schimbat în scurt timp.

ADVERTISEMENT

„Îmi aduce aminte de Nicolo Napoli în urmă cu 20 de ani, chiar dacă mi-l aminteam pe Napoli la aceași vârstă. L-am ajutat să antreneze foarte mult timp în fotbalul românesc, deși 90% din timp a fost numai sub comanda mea, dar asta nu înseamnă că nu a avut calități de mare antrenor.

Giovanni este mult mai pregătit din punct de vedere profesional. Vorbește foarte bine limba engleză și limba spaniolă, a promis că o să învețe în scurt timp și limba română. Este un om care știe ce vrea în viață, e tobă de fotbal. Îi voi acorda tot sprijinul să reușească.

ADVERTISEMENT

Este stăpănul vestiarului, are puteri depline și o să îl ajut cu tot ceea ce depinde de mine. Am un presentiment foarte pozitiv în legătură cu acest om, chiar cred că va face treabă și numai ghionionul poate să îl împiedice, îl simt că e bun. Poate este o exagerare, dar cred că este un moment istoric că în fotbalul românesc a pătruns un antrenor care va ridica nivelul”, a spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT