Sport

„Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Alexandru Ioniță I, invitatul special al lui Lucian Ionescu

„Suflet de rapidist” revine cu o nouă ediție de top, marți, 5 martie, ora 13:30. Alexandru Ioniță I este invitatul special al lui Lucian Ionescu.
04.03.2024 | 16:27
Suflet de rapidist marti ora 1330 Alexandru Ionita I invitatul special al lui Lucian Ionescu
„Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Alexandru Ioniță I, invitatul special al lui Lucian Ionescu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

„Suflet de rapidist”, cea mai tare emisiune sportivă dedicată „alb-vișiniilor” și nu numai, revine cu o nouă ediție spectaculoasă, marți, 5 martie, ora 13:30. Emisiunea este LIVE și EXCLUSIV pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Alexandru Ioniță I este invitatul de calibru al lui Lucian Ionescu.

„Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Alexandru Ioniță I, invitatul special al lui Lucian Ionescu

„Suflet de rapidist” programează o nouă ediție care promite spectacol marți, 5 martie, ora 13:30. Emisiunea care aduce în fața publicului nume „grele” de la toate secțiile clubului ”alb-vișiniu” se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată la ”Suflet de rapidist” vor veni în lumina reflectoarelor legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în culorile ”alb-vișiniu”. Superbet sponsorizează cea mai tare emisiune dedicată rapidiștilor.

Invitatul lui Lucian Ionescu la ediția de marți, 5 martie, este Alexandru Ioniță I. Nimeni altul decât fostul atacant al giuleștenilor, foarte iubit de Rapid. Fostul fotbalist se ocupă în prezent de echipa U14 a celor de la Rapid, unde este antrenor principal.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ioniță I și-a agățat ghetele în cui în vara anului 2022. La începutul sezonului 2023/2024, fostul fotbalist a revenit la Rapid în postura de antrenor principal al echipei U14. Fostul atacant vine cu dezvăluiri proaspete din cadrul clubului.

De asemenea, Alexandru Ioniță I aduce în prezent povești nemuritoare din perioada în care a îmbrăcat tricoul „alb-vișiniu”. Așa cum v-ați obișnuit deja, se anunță o super-emisiune, dezvăluiri și exclusivități, show marca FANATIK, în fiecare marți, de la 13:30, numai pe FANATIK.RO!

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, toate detaliile despre emisiunea de top marca Fanatik!

”Suflet de rapidist” este cea mai nouă emisiune marca FANATIK și poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Pe rețelele de socializare ”fanatice” vor rula și vor putea fi urmărite la calitate ireproșabilă cele mai tari momente din emisiune, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”Suflet de rapidist” – nu uitați, în fiecare marți, de la ora 13:30, exclusiv pe FANATIK.RO – ”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

FANATIK SUPERLIGA și ”Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT