Life

Giulia, șocată de cadoul primit din partea Antoniei. Credea că este un tort

Giulia Anghelescu, la împlinirea frumoasei vârste de 38 de ani, a fost luată prin suprindere de cadoul primit de la buna ei prietenă, Antonia.
12.11.2022 | 14:43
Giulia socata de cadoul primit din partea Antoniei Credea ca este un tort
Giulia, șocată de cadoul primit din partea Antoniei. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Giulia Anghelescu, solistă a trupei Candy, dar și a formației DJ Project, este cunoscută publicului și după mononimul Giulia. Născută pe data de 7 noiembrie 1984, la împlinirea frumoasei vârste de 38 de ani, vedeta a fost sărbătorită de familei și de prieteni. Antonia a șocat cu cadoul ingenios pe care i l-a pregătit.

Giulia, șocată de cadoul primit din partea Antoniei. Tortul, nu era tort

După mulți ani de prietenie și multe amintiri care le-au unit pe viață, Antonia și Giulia sunt alături una de cealaltă în cele mai importante momente ale vieții lor.

ADVERTISEMENT

Așadar, aniversarea celebrei interprete de muzică pop nu putea trece fără o mică atenție din partea iubitei lui Alex Velea. Aceasta a venit cu o cutie, în care aparent se afla un tort sau o prăjitură. În realitate, conținutul a șocat-o pe Giulia. O pisicuță albă, cu ochii de un albastru stelar au făcut-o pe artistă să lăcrimeze.

De micul cadou s-au bucurat și copiii Giuliei Anghelescu, Sabina Antonia și Eduard Mikael. În brațe au luat-o pe rând și neîntâziat un nume care să i se potrivească au ales.

ADVERTISEMENT

Ea este Kira!❤️ ❤️ ❤️”, a scris Giulia la descrierea filmulețului postat pe instagram.

Pisica Giuliei Anghelescu a murit în urmă cu puțin timp

Antonia a știut de ce a ales acest cadou pentru Giulia și familia sa. Să ne reamintim că în urmă cu puțin timp, vedeta a postat un videoclip pe rețelele de socializare în memoria prietenului necuvântător pe care îl iubeau nespus.

ADVERTISEMENT

Giulia Anghelescu și copiii ei erau foarte atașați de pisică, pe numele ei Candy, considerând-o un membru al familiei.

Ne-am fi dorit să avem mai mult timp cu tine, dar tu vei fi parte din familia noastră întotdeauna, iar amintirile cu tine nu vor fi uitate niciodată. Te iubim, Candy!”, a fost mesajul postat de Giulia pe socia media.

ADVERTISEMENT