News

Gluma serii de alegeri! E despre AUR, partidul care a intrat de nicaieri in Parlament

06.12.2020 | 23:11
Gluma serii de alegeri E despre AUR partidul care a intrat de nicaieri in Parlament
ADVERTISEMENT

Alegerile parlamentare din 6 decembrie au scos din joben AUR – un partid de care nu auzise foarte multă lume. Imediat după anunțarea rezultatelor de tip exit-poll, în stilul caracteristic, românii și-au arătat simțul umorului.

La vot, prezența a fost slabă (poate că și asta e o formă de comedie), dar, din punct de vedere al comentarilor pe rețelele de socializare, nimeni nu poate reproșa nimic. Partidul care a surprins în momentul anunțării voturilor s-a aflat în centrul celei mai bune glume dintr-o seară de iarnă încinsă de alegeri.

ADVERTISEMENT

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) stă peste pragul electoral de 5% la rezultatele provizorii ale scrutinului care decide Parlamentul României. Ca de obicei, alegerile vin la pachet cu acuzații de fraudă și furt electoral. Ne amintim cu toții episodul lung dintre Tudorache și Clotilde.

Care este gluma serii la alegeri? Vizează AUR, partidul care a surprins și va intra în Parlament

Cum s-au anunțat rezultatele exit-poll, au și apărut politicienii care spun că nu vor dormi la noapte ca să nu se fure voturile. ”PRO România, din datele pe care noi le avem, va fi în viitorul Parlament cu o singură condiție: colegii mei din secțiile de vot să păzească voturile”, a declarat Victor Ponta într-o conferință de presă susținută după afișarea rezultatelor exit-poll.

ADVERTISEMENT

Care este gluma serii?

  • ”AUR acuză și ei fraude grave, altfel nu-și explică cum de-au intrat în Parlament,” a scris Dan Panaet pe Facebook.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este condus de George Simion și a fost creat în septembrie 2019. Cu siguranță se va vorbi mult în zilele următoare despre ideologia acestei formațiuni politice, dar și despre rezultatul șocant de la alegeri. Pentru moment, din vulcanul scrutinului se naște această glumă de Moș Nicolae preferată de români.

ADVERTISEMENT

Gluma serii: ”AUR acuză și ei fraude grave, altfel nu-și explică cum de-au intrat în Parlament”

A fost o zi agitată pentru toată lumea. Prezență redusă la vot, bătălie strânsă între PNL și PSD, Băsescu vrea un procent mai mare, Ponta speră să aibă procent de trecere, iar AUR șochează pe toată lumea. Acestea sunt doar câteva din ingredientele unei zile care decide următorii 4 ani ai României.

AICI afli totul despre Alianța pentru Unirea Românilor,  partidul care a obținut un rezultat surpriză la alegerile parlamentare.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți oferă rezultatele exit-poll în timp real. De asemenea, ai toate informațiile legate de prezența la vot la alegerile din 2020.

ADVERTISEMENT