Sport

Gol controversat marcat de Farul cu Sepsi! Tușierul a ridicat fanionul, dar centralul a făcut semn că el ia decizia. Poziție suspectă de ofsaid. Video

În minutul 22 al partidei dintre Farul și Sepsi, Tudor Băluță a reușit să deschidă scorul, însă golul său a fost unul controversat.
28.02.2023 | 21:13
Gol controversat marcat de Farul cu Sepsi Tusierul a ridicat fanionul dar centralul a facut semn ca el ia decizia Pozitie suspecta de ofsaid Video
Gol controversat marcat de Farul cu Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mai exact, Mihai Popescu a vrut să centreze spre Denis Alibec, însă Denis Ciobotariu a respins mingea, care a ajuns la Tudor Băluță, al cărui șut a fost imparabil pentru Răzvan Began. Inițial, arbitrul de tușă a ridicat fanionul pentru un ofsaid la Mihai Popescu, însă arbitrul Adrian Cojocaru nu a ținut cont de decizia acestuia și a validat golul.

Gol controversat marcat de Farul cu Sepsi

Farul a înscris un gol controversat în meciul cu Sepsi, moment la care arbitrul de tușă și „centralul” au avut păreri diferite. În cele din urmă, Adrian Cojocaru a așteptat pentru două minute decizia VAR, care i-a dat dreptate și a validat golul „marinarilor”.

ADVERTISEMENT

Totuși, din reluări, s-a văzut că Mihai Popescu a primit mingea dintr-o poziție suspectă de ofsaid, după care a centrat, motiv pentru care arbitrul tușier a semnalizat poziția neregulamentară a fundașului „marinarilor”.

Și jucătorii Farului nu au înțeles prea bine ce se întâmplă, aceștia bucurându-se după golul lui Tudor Băluță, după care s-au oprit din bucurie când l-au văzut pe „tușier” ridicând fanionul, dar au răsuflat ușurați atunci când Adrian Cojocaru a făcut semn că el va lua decizia finală și a validat golul.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„Suntem cea mai bună echipă!”

Gică Hagi a vorbit înaintea meciului dintre Farul și Sepsi, lăudându-și echipa și spunând că este cea mai bună din SuperLiga 1, motiv pentru care trebuie ca jucătorii să se gândească la titlu: „Trebuie să avem victorii multe și în play-off pentru a putea câștiga titlul.

Luăm fiecare meci în parte, trebuie să încercăm să câștigăm. Băieții înțeleg acest lucru. Asta înseamnă că suntem mai buni decât în vară. Sperăm să păstrăm aceeași motivație, aceeași ambiție. Trebuie să luptăm, dar lupta se duce în primul rând cu mintea.

ADVERTISEMENT

O respectăm pe CFR, e campioana României, respectăm și celelalte echipe, care s-au înscris de la începutul campionatului acolo, dar în momentul de față noi trebuie să ne gândim doar la noi, ce facem noi, cât de bine o facem”.

„În rest, am demonstrat până în momentul de față că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal intern, deocamdată intern. Avem un lot foarte bun, experimentat, foarte talentat.

ADVERTISEMENT

Acești băieți au crescut zi de zi și cred că au capacitatea să viseze la câștigarea campionatului. Pentru noi e un vis. Nu ne-am propus din prima zi, chiar dacă în vestiar știau asta din prima zi. Nu ne ferim să spunem că merităm, pentru că suntem acolo și suntem foarte buni”, a mai spus „Regele”.

ADVERTISEMENT
Tags: