Sport

Graham Potter, contestat vehement înainte de meciul lui Chelsea de la Dortmund: „Vreau să văd o nebunie de echipă, nu una cu Loftus-Cheek”

Graham Potter este contestat și de către Basarab Panduru, care nu înțelege strategia antrenorului lui Chelsea, mai ales după transferurile de răsunet din iarnă.
15.02.2023 | 21:55
Graham Potter contestat vehement inainte de meciul lui Chelsea de la Dortmund Vreau sa vad o nebunie de echipa nu una cu LoftusCheek
Graham Potter, contestat vehement înainte de meciul lui Chelsea de la Dortmund. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Graham Potter nu este un antrenor potrivit pentru Chelsea și crede că Roberto De Zerbi, tehnicianul lui Brighton, este mult mai potrivit să preia frâiele echipei și consideră că italianul poate schimba complet fața echipei.

Graham Potter, contestat vehement înainte de meciul lui Chelsea de la Dortmund

Graham Potter continuă să fie contestat și în România, Basarab Panduru având o reacție dură la adresa antrenorului lui Chelsea după ce a văzut echipa trimisă de antrenor pentru meciul din Champions League cu Borussia Dortmund:

ADVERTISEMENT

„Când dai vreo 600 de milioane pe jucători, vreau să văd și eu o nebunie de echipă. Nu poți să dai 600 de milioane și să-mi vii cu Loftus-Cheek. De ce nu mi-ai spus că e bun înainte să dai 100 de milioane pe Fernandez.

Părerea mea e că Potter nu e antrenor de Chelsea, cel mai bine ar fi să vină De Zerbi acolo. Vreau să văd și eu o nebunie de echipă, nu o echipă în care să joace Loftus-Cheek, că nu e bine, nu normal!”.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Chelsea pentru meciul cu Borussia Dortmund:

  • Kepa – James, Koulibaly, Silva, Chilwell – Loftus-Cheek, Fernandez – Ziyech, Joao Felix, Mudryk – Havertz. Rezerve: Azpilicueta, Bergstrom, Bettineli, Chalobah, Chukwuemeka, Cucurella, Fofana, Gallagher, Hall, Kovacic, Mount, Zakaria

„Dacă vine De Zerbi, va schimba tot!”

Basarab Panduru a continuat și a spus că dacă la Chelsea va veni Roberto De Zerbi ca antrenor, echipa va fi schimbată în bine, enumerând și câțiva fotbaliști tineri talentați care pot crește în perioada următoare, dar și câțiva jucători, despre care spune că nu au cum să facă față la un club de talia lui Chelsea.

ADVERTISEMENT

„Vine De Zerbi și schimbă tot, o să vedeți. Acum tu pe următorii 3-4 ani n-ar mai trebui să ai probleme cu jucătorii. Ai tineri care pot să arate bine. Mudryk poate să arate mai bine la anul, Fernandez la fel, Cucurella nu, chiar dacă au dat vreo 60 de milioane pe el.

Ziyech trebuie să plece că e bun doar la Maroc, așteaptă toată lumea să și-o pună pe piciorul bun până să centreze. Eu sper ca De Zerbi să fie un Arteta, nu un Pirlo”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

În ultimele trei meciuri, Chelsea a remizat de fiecare dată în campionat, reușind să marcheze un singur gol, împotriva lui West Ham United. În partidele cu Fulham și cu Liverpool, elevii lui Graham Potter nu au primit niciun gol, dar nici nu au reușit să marcheze.

ADVERTISEMENT