Life

Autogol pentru Războinicii de la Survivor România? Eliminarea lui Alin Chirilă îi poate distruge

Alin Chirilă de la Survivor România este în pericol de eliminare. Războinicii ar putea să regrete nominalizarea făcută, iar FANATIK vă spune și de ce!
15.03.2023 | 15:00
Autogol pentru Razboinicii de la Survivor Romania Eliminarea lui Alin Chirila ii poate distruge
Alin Chirilă, unul din greii de la Survivor România, nominalizat de colegii săi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nominalizarea lui Alin Chirilă de la Survivor România, făcută de Războinici, ar putea să îi coste scump pe cei care fac parte din echipa albastră. Sportivul este, de la bun început, cel mai bun pe trasee, iar dacă acesta va fi eliminat, coechipierii săi s-ar putea s-o ducă destul de prost în camp, având în vedere că Alin a adus de fiecare dată puncte importante pentru echipa sa.

Alin Chirilă de la Survivor România, în pericol de eliminare. De ce ar putea fi o mare greșeală nominalizarea făcută de Războinici

În opinia telespectatorilor fideli ai show-ului de la Survivor, nominalizarea lui Alin Chirilă de grupul din care face parte este o greșeală uriașă. Chiar dacă la Survivor majoritatea vor să îi elimine pe cei mai redutabili adversari, dat fiind că încă nu s-a ajuns la jocurile individuale, concurenții depind unii de ceilalți pentru a-și câștiga orezul cel de toate zilele.

ADVERTISEMENT

Obiectiv vorbind, Alin Chirilă este cel mai bun concurent la ora actuală din punct de vedere sportiv. Războinicul dețin, după mai bine de două luni de competiție, un record absolut: are o eficiență de 80%. Din cele 55 de meciuri jucate, Alin a câștigat de 44 de ori. Are doar 11 înfrângeri până la ora actuală, iar această performanță spune multe despre felul în care s-a descurcat la Survivor.

Chirilă e urmat de Dan Ursa în clasamentul eficacității pe teren, cu un randament de 64%. Ștefania Stănilă de la Faimoși este pe locul trei, cu 63% eficiență, iar pe locul 4 și 5 se situează Alexandra Porkolab, respectiv Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Alin Chirilă nu este singurul nominalizat de la Survivor România. Bărbatul are o șansă uriașă să rămână în competiție, însă surprize pot apărea oricând din partea celor care își votează susținătorii.

Sportivul, reacție după nominalizare: „Nu mă așteptam. Sunt niște sentimente faine”

Chirilă a fost sincer atunci când a fost pus în fața faptului împlinit, întrunind trei voturi din partea colegilor săi, devenind astfel unul dintre nominalizați.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam, sincer să fiu. Mi-au dat niște emoții de parcă acum aș intra în cușcă. S-a ridicat nivelul de adrenalină. Sunt niște sentimente faine cele pe care le trăiesc acum, să fiu nominalizat, să fiu în postura asta, să știu că aș putea să plec acasă! Uuh! Fain! Zici că m-am încălzit acuma să intru în cușcă.

Dacă publicul consideră că aș putea să merg mai departe mă va vota. Dacă publicul consideră că trebuie să părăsesc această emisiune, voi merge acasă. Nu vreau să cerșesc mai mult decât am făcut-o deja. Las la aprecierea publicului”, a declarat Alin Chirilă după ce a aflat că a fost nominalizat, la PRO TV.

ADVERTISEMENT
allin chirilă survivor românia
Alin Chirilă, cel mai bun concurent de la Survivor România, din punct de vedere sportiv

6 concurenți, cu un pas spre eliminare

Șase concurenți sunt în pericol de eliminare de la Survivor România, în urma jocurilor de imunitate care au avut loc pe 13 și 14 martie. Trei sunt din partea Faimoșilor și alți trei din partea Războinicilo.

De la Faimoși, cu un pas în afara competiției sunt Ionuț Iftimoaie, Ada Dumitru și DOC. De la Războinici, pe lângă Alin Chirilă, au fost scoși în față Robert Muscalu și Lucianna Vagneti.

Show-ul Survivor România este difuzat de luni până miercuri de la ora 20:30. Lunea și marțea, concurenții dispută meciurile pentru imunitate. Miercurea, cei nominalizați află decizia telespectatorilor, unul dintre ei urmând să fie eliminat.

 

ADVERTISEMENT