Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Greșeala fatală făcută de CFR Cluj cu Cephas Malele: „S-au încurcat cu el!” / „Bine că nu le-a făcut plângere!”. Video Exclusiv

CFR Cluj este într-o situație delicată după ce Cephas Malele a plecat de la club. "Dezertarea" atacantului elvețian a fost comentată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
28.02.2023 | 17:05
Greseala fatala facuta de CFR Cluj cu Cephas Malele Sau incurcat cu el  Bine ca nu lea facut plangere Video Exclusiv
Cephas Malele nu vrea s[ mai joace pentru CFR Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris în exclusivitate despre situația lui Cephas Malele, cel care nu s-a mai prezentat la antrenamentele celor de la CFR Cluj. Jucătorul este nemulțumit că nu i s-a prelungit împrumutul de la Al Tai, dar acuză și că a primit injurii rasiste din partea fanilor după dubla cu Lazio. Nu s-a mai prezentat la antrenamente, iar Dan Petrescu a fost un car de nervi după meciul cu Petrolul.

Valeriu Răchită nu este surprins de problemele pe care Cephas Malele le face la CFR Cluj: “Și la FC Argeș a avut asemenea comportamente”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Valeriu Răchită a explicat că a fost o greșeală din partea celor de la CFR Cluj să îl aducă pe Malele. Mai ales că atacantul elvețian a creat probleme și la FC Argeș, prima sa echipă din SuperLiga. Răchită a povestit că el a fost tratat mult mai dur la Petrolul când nu a vrut să prelungească înțelegerea.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Malele și când era la FC Argeș a avut asemenea comportamente. Cei care l-au luat nu au făcut scoutingul la nivel de profesionist. Pentru că acesta se referă și la viața privată, la coeficientul de inteligență, la comportamentul în afara terenului. Și la istoricul pe care îl are acest jucător, nu numai fotbalistic.

Eu zic că s-au încurcat cu el. Pe vremea noastră, contractul era sfânt. În 1995, după ce am luat Cupa, nu am vrut să semnez prelungirea contractului pe suma și perioada propusă. Și m-au trimis la echipa a doua. Plecam eu singur? Plecam din oraș cu totul.

ADVERTISEMENT

Democrația e înțeleasă prost la noi. În spatele acestor juctori sunt impresari care câștigă foarte, foarte mult. Și care au interesul să plece clientul lor dintr-o parte în alta”, a declarat Vivi Răchită, despre cazul Malele, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cristi Coste a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situația ciudată a unui alt atacant de la CFR Cluj: “Debeljuh nu mai vrea să joace, deși îl plătește până în vară”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, jurnalistul Cristi Coste a vorbit despre cazul ciudat al unui alt atacant de la CFR Cluj, Gabriel Debeljuh. Croatul este refăcut după accidentare, dar nu mai vrea să joace pentru campioană. Vrea să plece în vară, din postura de jucător liber de contract. Iar până atunci să își încaseze banii de la clujeni fără să intre pe teren.

ADVERTISEMENT

Mai au un atacant sub contract, pe care îl plătesc bine de tot și care își vede de viața lui. Pe Debeljuh. Care în mod normal, plătindu-l și refăcându-te cu tot cu operație și recuperare, ar trebui să joace în play-off. Dar el nu mai vrea să joace pentru CFR Cluj, deși îl plătește până în vară.

99 la sută nu mai prelungește, dar nu mai vrea să joace. El fiind refăcut fizic. Eu nu înțeleg cum Neluțu Varga îl plătește în continuare și el nu vine la antrenamente. Avea 12.500, i-a făcut ofertă de 15.000 și nu a vrut să semneze. Nu înțeleg cum CFR Cluj poate să-l plătească în continuare și să nu îl penalizeze”, a explicat Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, reacție amuzantă în cazul “dezertării” lui Cephas Malele de la CFR Cluj: “Bine că nu le-a făcut și vreo plângere”

Dănuț Lupu a tras concluzia amuzantă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Cei de la CFR Cluj ar trebui să fie mulțumiți că Malele nu le-a făcut și vreo plângere, la ce drepturi au fotbaliștii în ziua de azi: “În ziua de azi nu mai ai nicio treabă. Bine că nu le face și plângere. Fotbaliștii au mai multe drepturi decât cluburile. Semnezi un an de zile, joci primele 6 luni și apoi zici ‘hai, că plec tot liber’.

Începând din această săptămână, Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. Horia Ivanovici prezintă edițiile de luni marți și vineri, iar Ioana Cosma pe cele de miercuri și joi. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT