Sport

Greșeală imensă comisă de Chindia înaintea „decisivului” cu FC Voluntari: „Ăsta nu era meci pentru inaugurarea stadionului!”

Mihai Stoica nu înțelege conducerea Chindiei Târgoviște și este de părere că inaugurarea stadionului nu trebuia să fie făcută la meciul cu FC Voluntari.
19.05.2023 | 19:57
Greseala imensa comisa de Chindia inaintea decisivului cu FC Voluntari Asta nu era meci pentru inaugurarea stadionului
Greșeală imensă comisă de Chindia înaintea „decisivului” cu FC Voluntari. Sursă foto: Facebook/ChindiaTârgoviște
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște inaugurează stadionul chiar în ultima etapă a play-out-ului, la meciul cu FC Voluntari, meci decisiv, mai ales că echipa lui Toni Petrea luptă ca să evite retrogradarea directă.

Greșeală imensă comisă de Chindia înaintea „decisivului” cu FC Voluntari

Mihai Stoica și Viorel Moldovan sunt de părere că inaugurarea stadionului Chindiei Târgoviște la meciul decisiv cu FC Voluntari pentru evitarea retrogradării a fost o greșeală imensă din partea conducerii, la fel cum s-a întâmplat la meciul de pe „teren propriu” cu Petrolul Ploiești, care s-a jucat la Ploiești, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

„Voluntari și U Craiova 1948 sunt deja în baraj. La ce nenorociri s-au întâmplat la Chindia, sper ca măcar acum să nu aibă ghinion.

Să joci meci decisiv cu Petrolul la Petrolul acasă e o greșeală imensă de management. Vio are dreptate, ăsta nu e meci să inaugurezi un stadion, iar stadionul e gata demult, chiar nu înțeleg. Neguț e accidentat, e o pierdere mare, sunt obligați să joace cu trei mijlocași centrali.

ADVERTISEMENT

La cum a arătat FC Argeș, pare că va câștiga cu greutate, însă ce o fi fost în sufletul celor de la Chindia când UTA a pierdut acele două puncte la meciul cu FC Argeș”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Patru ani de zile e mult prea mult să aștepți!”

Viorel Moldovan a vorbit și el despre inaugurarea stadionului de la Târgoviște, amintind câți ani au trecut de când au început construcțiile: „Frumos stadion, arată excelent, dar totuși patru ani de zile e mult prea mult.

ADVERTISEMENT

Chindia a fost hăituită! Își inaugurează stadionul în fața Voluntariului. Sunt semnale care îți dau frisoane. Când a venit Toni Petrea s-a creat o stare de emulație perfectă”.

„Mie îmi place Toni Petrea, e un antrenor special. După care a întâlnit un moment în care echipa nu a mai funcționat atât de bine. Depinzi de jucători!

ADVERTISEMENT

Sunt anumiți jucători care pe termen lung nu reușesc să aibă constanță, oscilează mult. Toni Petrea a încercat mult, dar nu i-a fost ușor”, a mai spus Viorel Moldovan.

ADVERTISEMENT