Fotbal intern

Greșeli impardonabile pentru jucătorii FCSB-ului, Craiovei și CFR-ului. Eliminări stupide înainte de derby-urile pentru titlu

28.04.2021 | 23:14
Greseli impardonabile pentru jucatorii FCSBului Craiovei si CFRului Eliminari stupide inainte de derbyurile pentru titlu
ADVERTISEMENT

Greșeli incredibile pentru jucătorii FCSB-ului, Universității Craiova și ai lui CFR Cluj, după ce au fost eliminați la finalul partidelor înainte derby-urilor care pot decide titlul în Liga 1.

Nervii sunt întinși la maximum în play-off-ul acestui sezon, iar jucătorii își pierd concentrarea în unele momente și își lasă echipa într-o situație extrem de dificilă, mai ales că la toate cele trei echipe sunt probleme de lot și de oboseală.

ADVERTISEMENT

Este cazul lui Mihai Bălașa (Universitatea Craiova), Valentin Crețu ( FCSB) și Iasmin Latovlevici (CFR Cluj), care au fost eliminați inutil în finalul unor partide cu FC Botoșani și Sepsi.

Eliminări stupide înainte de derby-urile care pot decide titlul de campioană

Mihai Bălașa este primul pe această listă a eliminărilor inexplicabile petrecute la finalul unor partide dinainte derby-urilor de titlu dintre cele trei contracandidate. Fundașul central al oltenilor a avut un conflict cu Eduard Florescu de la FC Botoșani, pe tot parcursul partidei din play-off-ul acestui sezon, iar în cele din urmă, cei doi au fost eliminați pe final

ADVERTISEMENT

„Chiar nu înţeleg pentru ce am primit cartonașul roșu. Tot meciul, Bălaşa ne-a înjurat de morţi, de familie. De la primul contact, din primul minut, a început să ne înjure pe toţi. Ne scuipă, ne înjură. Nu mi se pare normal ca tot eu să primesc cartonaşul roşu. Atât timp cât el mă trage de tricou, mă înjură de familie şi de mamă şi de tată, nu mi se pare corect”, a șocat jucătorul Botoșaniului la finalul partidei. Astfel, fundașul oltenilor a ratat dubla de „foc” cu FCSB și CFR Cluj.

Același lucru s-a întâmplat cu Valentin Crețu, care a fost în prim planul unui mare scandal la finalul partidei pierdute cu 2-1 de FCSB în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Fundașul lui Toni Petrea a fost eliminat de către Sebastian Colțescu în drumul spre vestiar, după ce acesta a țipat și l-a înjurat pe arbitrul asistent, Octavian Șovre: „Nu știu de ce am luat roșu. I-am spus doar lui Șovre că de ce s-a băgat peste central, cum a văzut el de acolo. Ei sunt deștepți și noi suntem proști. Nu mai înțeleg nimic. Eu m-am dus civilizat să vorbesc. Și mi-a zis ce faci, țipi la mine. Și Sebi, Sebi… și mi-a dat roșu. Colțescu mi-a zis că și-a dat seama că a călcat pe minge. Cum a văzut asistentul de pe partea cealaltă? A zis că a văzut că a călcat pe minge, dar a dat penalty în primă fază”, a spus nedumerit jucătorul, care va rata și el meciurile cu Universitatea Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevi, eliminare inexplicabilă cu FC Botoșani

Iasmin Latovlevici este ultimul jucător de pe această listă a „rușinii”, după ce și fundașul stânga al lui Edi Iordănescu a fost eliminat cu roșu direct la partida din Gruia cu FC Botoșani.

Fostul jucător al FCSB a sărit în apărarea colegului său Păun, care a făcut un fault mai dur asupra lui Al Mawas, iar sirianul moldovenilor s-a năpustit asupra mijlocașului lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Latovlevici a intervenit și el pentru a-i lua apărarea colegului său, însă l-a strâns puternic de față pe sirianul lui Botoșani, iar centralul Horia Mladinovici i-a eliminat pe amândoi fără să stea pe gânduri în minutul 87 al partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,50 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT