Sport

Guardiola, din nou conflict cu Darwin Nunez după Manchester City – Liverpool. Klopp a intervenit

Manchester City și Liverpool au remizat în derby-ul rundei cu numărul 13, însă remarcatul zilei a fost Pep Guardiola, pentru modul în care a ales să se bucure la gol.
25.11.2023 | 18:40
Guardiola din nou conflict cu Darwin Nunez dupa Manchester City  Liverpool Klopp a intervenit
Spiritele s-au încins la final de Man City - Liverpool. Pep Guardiola, conflict cu Darwin Nunez
ADVERTISEMENT

Gazdele au deschis scorul în minutul 27 prin vedeta Haaland, însă oaspeții de la Liverpool au egalat în minutul 80, astfel că ”cetățenii” rămân lideri în Premier League cu un avans minim de un punct.

Pep Guardiola, conflict la final de meci cu Darwin Nunez

Totuși, la final de meci Pep Guardiola s-a dus să dea mâna cu fotbalistul celor de la Liverpool, Darwin Nunez, iar de acolo lucrurile au escaladat. Cel mai probabil Nunez nu a uitat cum Guardiola l-a provocat acum jumătate de an în momentul în care City umilea pe Liverpool, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

Cert e că fotbalistul lui Liverpool a refuzat să dea mâna cu Pep, iar lucrurile au fost aproape să degenereze. Cel care a intervenit imediat a fost antrenorul Jurgen Klopp, cel care și-a scos fotbalistul din situația jenantă.

Potrivit Liverpool Echo, asistentul celor de la Liverpool, Pep Lijnders, a putut fi văzut spunându-i lui Pep Guardiola să se retragă. Klopp și Guardiola și-au strâns mâna și s-au îmbrățișat înainte ca Nunez să se îndrepte spre capătul tunelului – unde îi arăta ostenativ lui Pep Guardiola stema celor de la Liverpool de pe tricou.

ADVERTISEMENT

Vorbind după meci, Gary Neville a remarcat pentru Sky Sports: ”Ei bine, Oasis tocmai a intrat pe difuzoare și cuvintele spun totul. Cred că fanii lui Manchester City vor fi dezamăgiți pentru că sunt atât de obișnuiți să-și vadă echipa câștigând, va fi o pierdere, mai ales pentru un rival ca Liverpool”.

În conferința de presă de după meci, Pep Guardiola a sugerat că nu și-ar fi dorit ca lucrurile să degenereze, în condițiile în care fotbalistul ”este mai puternic decât mine! Vă rog să mă ascultați, nu s-a întâmplat nimic”. Totodată, Pep Guardiola a insistat că nu a avut nicio intenție să deranjeze pe nimeni, conform Goal.com.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost frustrare, sunt foarte mulțumit. Așadar, a doua întrebare din conferința de presă pe care o întrebați despre asta? Sper să fie ultima întrebare pe care o puneți despre Pep Guardiola și Darwin Nunez, dar nu s-a întâmplat nimic!

Sunt incredibil de mulțumit de performanța pe care am jucat-o pentru că știm cât de duri sunt”, a explicat Guardiola. Între timp, antrenorul Jurgen Klopp a mărturisit că a încercat să calmeze spiritele, în timp ce Nunez a continuat să țipe la Guardiola în spaniolă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Klopp a adăugat că nu are nici cea mai vagă idee despre ce a fost vorba în întregul conflict dintre Pep Guardiola și fotbalistul lui Liverpool. ”Nu a avut nimic de-a face cu rivalitatea acerbă”, a completat Klopp.

ADVERTISEMENT