Sport

Guardiola, selecționer la Argentina lui Messi? Aguero a făcut marele anunț

Pep Guardiola ar putea deveni selecționer la naționala Argentinei, unde va face din nou echipă cu Lionel Messi. Anunțul făcut de Sergio Aguero.
23.09.2023 | 21:41
Guardiola selectioner la Argentina lui Messi Aguero a facut marele anunt
Pep Guardiola ar putea prelua naționala Argentinei. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola ar putea lucra din nou cu Lionel Messi la naționala Argentinei. Antrenorul mai are contract cu Manchester City până în 2025, însă ibericul a lăsat de înțeles că nu își va prelungi înțelegerea și va prelua o echipă națională. Sergio Aguero a lansat o variantă incredibilă pentru fanii argentinieni.

Guardiola, selecționer la Argentina lui Messi?

Lionel Messi este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Căpitanul naționalei Argentinei a făcut senzație la Cupa Mondială din Qatar, iar sud-americanii speră să-l vadă la treabă pe septuplul Balon de Aur și la Cupa Mondială din 2026.

ADVERTISEMENT

Statul argentinian s-a transferat în această vară la Inter Miami, după perioada tensionată petrecută în tricoul lui PSG. Cariera lui Lionel Messi a început să strălucească din momentul în care Pep Guardiola a sosit pe banca tehnică a Barcelonei. Sub comanda antrenorului spaniol, argentinianul a câștigat numeroase trofee individuale, dar și două trofee ale Ligii Campionilor.

Ulterior, Messi și Guardiola nu au mai lucrat împreună, însă Sergio Aguero a făcut un anunț uluitor. De asemenea, naționala Braziliei s-a aflat în pole-position pentru semnătura antrenorului de 52 de ani.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero a făcut marele anunț despre Guardiola și Messi: „Ar fi excelent”

„Evident, ca argentinian, da, ar fi excelent dacă Pep Guardiola ar putea deveni selecționerul naționalei Argentinei, dar nu știu. Sunt un fost jucător și privind situația ca un fan al echipei naționale, cred că, evident, toată lumea ar fi fericită, nu?

Dar, cred că va trebui să vedem, unde vrea să ajungă, ce provocare vrea să aibă. Managerii vor să preia o echipa națională și să-i aducă succes”, a declarat Sergio Aguero, citat de Goal.com.

ADVERTISEMENT

Totuși, Sergio Aguero nu este convins că plecarea de la Manchester City ar fi cea mai bună decizie luată de Pep Guardiola. Fostul atacant este de părere că ritmul de joc de la echipa națională ar putea să nu-i prindă bine antrenorului spaniol.

 „Echipele naționale au două săptămâni, o săptămână și jucătorii vin obosiți după ce au călătorit și cred că în acest sens, Pep ar putea ajunge să se gândească. ‘Nu, nu mă duc’”, a mai spus atacantul.

ADVERTISEMENT

Lionel Scaloni este omul din spatele succesului Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Deși, mulți nu-i dădeau șanse la venirea sa în 2018, tehnicianul a câștigat trei trofee importante alături de naționala Albiceleste în ultimii ani.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 4,00 este cota pentru „2 solist” la meciul Orlando City – Inter Miami

ADVERTISEMENT