Life

Guess Who, prins drogat la volan. Cântărețul ar fi consumat cocaină

Guess Who, sub influența substanțelor interzise în timp ce conducea. Rapperul ar fi ieșit pozitiv la consumul de cocaină.
27.09.2023 | 16:00
Guess Who prins drogat la volan Cantaretul ar fi consumat cocaina
Guess Who, sub influența substanțelor interzise în timp ce conducea. Rapperul ar fi ieșit pozitiv la consumul de cocaină. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist și producător, pe numele din buletin Laurențiu Mocanu, a fost prins drogat la volan. Cântărețul ar fi consumat cocaină. Vedeta vorbește despre acest subiect inclusiv în melodiile pe care le promovează.

Guess Who, sub influența substanțelor interzise în timp ce conducea. Rapperul ar fi ieșit pozitiv la consumul de cocaină

Guess Who a fost prins sub influența substanțelor interzise în timp ce conducea mașina personală. Rapperul ar fi ieșit pozitiv la consumul de cocaină, după ce a fost oprit la un control de rutină în zona Piața Victoriei din București.

ADVERTISEMENT

Potrivit hotnews.ro, incidentul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 27 septembrie 2023, în jurul orei 13:30. Cântărețul în vârstă de 37 de ani a fost testat de polițiștii de la Brigada Rutieră, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Ulterior, artistul a fost condus la INML pentru prelevarea de mostre biologice. Până acum rapperul nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, drogurile fiind prezente în multe dintre versurile pe care le cântă pe scena muzicală.

ADVERTISEMENT

„În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Cine este artistul Guess Who

Guess Who este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi români. Artistul, pe numele real Laurențiu Mocanu, s-a născut pe 2 iunie 1986, în București. Vedeta este unul dintre fondatorii Okapi Sound alături de Grasu XXL, Mitză, Vlad Lucan și Paco 10Grei.

Primul său album solo s-a intitulat Probe Audio și a fost lansat la începutul anului 2009. În 2010 single-ul Locul Potrivit a fost una dintre cele mai ascultate piese românești. În același an a câștigat premiul de Cel mai bun artist hip-hop la Romanian Music Awards.

ADVERTISEMENT

Vocea lui s-a auzit și pe alte materiale semnate de nume mari din hip-hop-ului românesc, cum ar fi: Paraziții, Bitză, Grasu XXL sau Maximilian. Și-a pus amprenta vocală pe 12 albume. De-a lungul vremii Guess Who a primit numeroase premii pentru muzica sa.

ADVERTISEMENT