Sport

Habib Habibou, mesaj pentru Nicolae Dică și Eddy Gnohere înainte de meciul cu Anderlecht. Ce face fostul atacant de la FCSB

Harlem Gnohere a fost la antrenamentul lui Nicolae Dică de la Bruxelles. Un alt atacant francez care a jucat în Ghencea i-a transmis un mesaj antrenorului.
27.10.2022 | 17:07
Habib Habibou mesaj pentru Nicolae Dica si Eddy Gnohere inainte de meciul cu Anderlecht Ce face fostul atacant de la FCSB
Habib Habibou a jucat doar 8 meciuri la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere este suporterul de lux al FCSB la meciul cu Anderlecht din grupele Conference League, însă un alt atacant care jucat la FCSB și în Belgia, îl susține pe Nicolae Dică.

Habib Habibou, reacție savuroasă după ce i-a văzut pe Dică și Gnohere din nou împreună

Habib Habibou s-a bucurat să îi revadă pe Nicolae Dică și Harlem Gnohere, iar fostul atacant al echipei lui Gigi Becali i-a lăsat antrenorului FCSB un comentariu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Dicaneeeeeeeeeeee”, a scris Habibou la postarea lui Harlem Gnohere, făcând referire la una dintre poreclele lui Dică. Gnohere a postat o fotografie cu descriere amuzantă: „Dică & Bizonescu”.

Habib Habibou, comentariu la postarea lui Harlem Gnohere cu Nicolae Dică
Habib Habibou, comentariu la postarea lui Harlem Gnohere cu Nicolae Dică

Wilfred Moke, un alt fost mijlocaș al FCSB și Rapid, l-a ironizat pe Harlem Gnohere în aceeași postare: „Te iubești prea mult”.

ADVERTISEMENT

Ce fac acum foștii jucători ai FCSB, Habib Habibou și Wilfred Moke

Habib Habibou a jucat ultima oară chiar în România la Poli Iași, de unde a plecat în vara lui 2020, după doar cinci meciuri pentru moldoveni.. Atacantul a ajuns la FCSB în 2008 sub formă de împrumut de la Charleroi și a jucat opt meciuri în tricoul „roș-albastru”, reușind un gol.

Crescut de Paris Saint-Germain, Habibou a mai jucat la Zulte Waregem, Leeds United, Rennes, Gaziantep, Lens sau Lokeren.

ADVERTISEMENT

Francezul a ajuns la 35 de ani și este liber de contract de mai bine de doi ani, fiind stabilit la Londra. Jucătorul a plecat cu scandal de la Iași, fiind dat afară din hotel: „În continuare, nu pot să mă antrenez. Mi s-a dat o cheie, mi s-a spus că nu pot să îi văd pe ceilalți jucători, iar asta m-a făcut să râd pentru că nu e moral. Când termin, vestiarul meu este vestiarul unde se face controlul doping.

Mă spăl, mă aranjez, iar Toni (n.r. – oficialul Anton Heleșteanu) vine și mă duce la hotel. Cineva din club mi-a transmis un mesaj:

ADVERTISEMENT

Wilfred Moke, internaționalul congolez care a jucat la FCSB în urmă cu 5 ani s-a retras din activitate

Wilfred Moke s-a retras în 2020 la doar 32 de ani de la Ankaracugu și s-a lansat în afaceri. După mai mulți ani în fotbalul spaniol, mijlocașul defensiv a ajuns la Rapid de la Burgos, apoi a plecat la FC Voluntari.

De la ilfoveni a semnat cu FCSB în 2016, unde a jucat 36 de meciuri și a reușit un gol. A plecat de la echipa lui Gigi Becali după doar 11 luni și s-a transferat la Konyaspor, cu care a câștigat Supercupa Turciei, singurul trofeu din carieră.

Moke a fost coechipier cu Gnohere la FCSB, unde a fost antrenat de Nicolae Dică. Gigi Becali nu l-a mai dorit însă la echipă și a plecat după ce contractul i-a expirat.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,75  este cota pentru „X” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT