Sport

Gică Hagi și Gică Popescu, chemați de urgență la Istanbul. Galatasaray a trimis un avion privat pentru a se asigura că legendele Cim-Bom vor fi în tribune la duelul cu Barcelona. Foto

Galatasaray Istanbul a trimis un avion privat în România pentru a se asigura că Gheorghe Hagi și Gică Popescu vor fi pe stadion la returul cu Barcelona din Europa League.
17.03.2022 | 16:56
Gica Hagi si Gica Popescu chemati de urgenta la Istanbul Galatasaray a trimis un avion privat pentru a se asigura ca legendele CimBom vor fi in tribune la duelul cu Barcelona Foto
ADVERTISEMENT

Gica Hagi și Gică Popescu au împreună 370 de meciuri  în tricoul lui Galatasaray Istanbul și sunt considerați legende ale grupării Cim-Bom, cu care au cucerit Cupa UEFA și Supercupa Europei. Cei doi sunt oaspeți de onoare la returul cu Barcelona din Europa League.

Magicianul Hagi, pentru o seară magică la Istanbul

Galatasaray Istanbul era considerată victimă sigură după tragerea la sorți a optimilor Europa League, în duelul cu Barcelona.

ADVERTISEMENT

Trupa blaugrana este într-o evidentă revenire de formă după instalarea pe banca tehnică a lui Xavi, însă Galata a făcut un meci mare pe Camp Nou 0-0 și este la 90 de minute de un rezultat și o calificare istorică în sferturile competiției.

Specialiștii consideră în continuare că e nevoie de o magie pentru ca gruparea Cim-Bom să o elimine pe Barca. Pentru a se asigura că acest lucru este posibil oficialii formației turce au făcut eforturi financiare considerabile pentru a-l avea în tribune pe magicianul Hagi.

ADVERTISEMENT

”Regele” nu a mers singur la Istanbul, ci însoțit de Gică Popescu, și el o legendă a ”leilor”. Bașkanii Galatei nu s-au uitat la bani și le-a pus la dispoziție un avion privat pentru a se bucura de prezența lor care este văzută ca un impuls motivațional pentru jucătorii lui Domenec Torrent.

”E frumos să vezi că clubul la care ai jucat și ai făcut performanță nu te uită și la astfel de evenimente te bagă în seamă, au făcut un efort financiar important să ne trimită un avion privat datorită unei probleme personale pe care a avut-o Gică și nu am putut să plecăm cu cursa de linie.

ADVERTISEMENT

Sunt momente frumoase pe care le împărtășești cu prietenii, cu familia, cu cei apropiați”, a spus Gică Popescu, înainte de îmbarcarea în aeronava de Istanbul.

Primă uriașă pentru eliminarea Barcelonei

Eliminată din Cupa Turciei, cu un parcurs echivalent cu un eșec de proporții în Superligă (locul 11), pentru Galatasaray UEFA Europa League este ultima competiție care mai poate spăla rezultatele rușinoase din întrecerile interne.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care oficialii ”leilor” au ținut să-i aibă alături pe Gică Hagi și Gică Popescu la returul cu Barca. În plus, jucătorii au fost anunțați că vor împărți o primă uriașă în cazul în care vor trece de trupa lui Xavi.

650.000 de euro pun la bătaie bașkanii Galatei pentru calificarea în sferturile de finală ale întrecerii, conform platformei sport.es.

Meciul Galatasaray – Barcelona se joacă astăzi, de la 19:45, iar FANATIK vă va oferă în format live text cele mai importante evenimente de la această întâlnire.

ADVERTISEMENT