Sporturi

Hagi și Popescu rămân și la finală! ”E mult mai experimentată”

07.06.2018 | 19:34
Hagi si Popescu raman si la finala E mult mai experimentata
ADVERTISEMENT

Foștii internaționali Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au declarat pentru FANATIK.RO că vor rămâne și la finala pe care Simona Halep o va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, în fața jucătoarei americane Sloane Stephens.

”Am mai fost și în Australia și aici, nu sunt la primele meciuri la un Grand Slam. Am venit să fim lângă Simona pentru că este un sportiv român care ne reprezintă la nivel înalt. E o Simona care gestionează foarte bine genul acesta de meciuri. E mult mai experiementată și cu rezistență mentală. Am aceleași emoții la fel ca la fotbal. E mai bine să fii în teren, în tribună încerci să suții pe cine iubești foarte mult. Voi fi suporterul Simonei și la finală”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT

Hagi și Popescu rămân și la finală: ”O felicit după finală”

Gheorghe Popescu a menționat că nu a felicitat-o pe Simona Halep după victoria din semifinale cu Garbine Muguruza, dar a precizat că o va face după finală: ”A avut publicul în spatele ei, în special în setul secund. Spectatorii au susținut-o în momentele dificile, iar ea a revenit și a câștigat cu 6-4. Nu am felicitat-o, o voi felicita după finală”.

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au anunțat că vor rămâne și la finala de la Roland Garros dintre Simona Halep și Sloane Stephens
Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au anunțat că vor rămâne și la finala de la Roland Garros dintre Simona Halep și Sloane Stephens

Simona Halep a învins-o pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4, și s-a calificat într-o nouă finală de Grand Slam! Va fi a patra din carieră pentru liderul clasamentului WTA și a treia la Roland Garros. Mai mult, în urma victoriei în fața jucătoarei din Spania,  românca și-a păstrat locul 1 în ierarhia mondială.

ADVERTISEMENT

Foștii fotbaliști Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu și Stere Halep au udat victoria Simonei în fața Garbinei Muguruza cu bere și șampanie. Imediat după ce liderul clasamentului WTA s-a calificat în finala de la Roland Garros, cei trei au mers la o terasă din incinta complexului pentru a sărbători.

Simona va avea șansa să câștige primul titlu de Grand Slam din carieră tot la Roland Garros, pe zgura care îi place cel mai mult. În finală, Halep o va întâlni pe jucătoarea americană Sloane Sthepens, care a trecut cu un dublu 6-4 de compatrioata sa Madison Keys. Misiunea pare mai ușoară pentru Simona Halep, ținând cont de faptul că americanca nu excelează pe zgură.

ADVERTISEMENT

Pentru calificarea în finală la Roland Garros Simona  Halep va fi recompensată cu 1,12 milioane de euro şi cu 1.300 de puncte WTA. Câştigătoarea va primi 2,2 milioane de euro şi 2.000 de puncte WTA.