Sport

Hagi vs Iordănescu. Selecționerul îi răspunde „Regelui” după atacurile din ultima vreme: “Dacă mă apuc să ascult părerile părinților…”

După jocul cu naționala Columbiei, Gheorghe Hagi i-a reproșat lui Edi Iordănescu faptul că Ianis nu a fost titular. Astăzi a venit și răspunsul selecționerului, pe surse.
28.03.2024 | 21:01
Hagi vs Iordanescu Selectionerul ii raspunde Regelui dupa atacurile din ultima vreme Daca ma apuc sa ascult parerile parintilor
Eduard Iordănescu i-a răspuns lui Gheorghe Hagi după ce "Regele" l-a atacat zilele trecute. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Ianis Hagi, Gheorghe Hagi, a răbufnit la adresa selecționerului Edward Iordănescu. Totul s-a întâmplat după partida amicală a României cu Columbia, scor 2-3. Antrenorul Farului s-a arătat nemulțumit de modul în care Ianis Hagi a fost tratat în acțiunea naționalei de la finalul acestei luni.

Iordănescu i-a răspuns lui Hagi!

În urma reacției furibunde a lui Gheorghe Hagi, în spațiul media a ajuns și o reacție a antrenorului naționalei României. Edward Iordănescu ar fi dat o declarație într-un cerc restrâns de angajați ai FRF.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul tricolorilor a punctat că este interesat de ce spune fostul jucător Gheorghe Hagi sau actualul antrenor Gheorghe Hagi. Însă, nu este interesat de ce spune părintele Gheorghe Hagi, în legătură cu Ianis Hagi sau orice alt subiect despre națională.

Nu este interesat de ceea ce spune părintele Hagi

Iordănescu a punctat că această relație nu poate funcționa în trei, el, jucător și tatăl unui fotbalist. “Sunt foarte interesat de ce spune fostul mare fotbalist Gică Hagi. Sunt la fel de interesat de ceea ce spune actualul antrenor Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Nu sunt deloc interesat de ce spune părintele Gică Hagi. Dacă mă apuc să ascult părerile părinților tuturor fotbaliștilor de la națională, aș avea parte de mult stres și puțină obiectivitate.

Am mare încredere în calitățile lui Ianis. Sunt mulțumit și fericit pentru cum a intrat în cele două jocuri. Sunt foarte trist de fiecare dată când nu primește șanse la club.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc o relație corectă și sinceră cu el, așa cum am cu toți fotbaliștii mei. Însă, această relație poate funcționa în doi, nu în trei”, ar fi fost declarația lui Edward Iordănescu, conform celor de la Digisport.

Hagi l-a atacat după meciul cu Columbia

Totul a pornit de la poziția luată de Gheorghe Hagi după acțiunea naționalei. “Regele” s-a arătat nemulțumit de faptul că Ianis a fost singurul jucător lăsat rezervă pentru că nu are jocuri la echipa de club.

ADVERTISEMENT

În situația lui Ianis Hagi ar fi mai mulți tricolori fără meciuri în picioare, dar care au evoluat titulari, este detaliul semnalat de către Hagi senior: “Din jucătorii care au jucat mai puțin la cluburi, Ianis a fost singurul care n-a fost titular la națională. El e singurul care n-a jucat titular!”, a spus Gheorghe Hagi în cursul zilei de miercuri.

ADVERTISEMENT