News

Haos în Colorado! O mașină a intrat direct în protestatari. Video cu poternic impact emoțional

26.07.2020 | 11:18
Haos in Colorado O masina a intrat direct in protestatari Video cu poternic impact emotional
ADVERTISEMENT

Haos în Colorado acolo unde au existat câteva momente de coșmar pe o șosea a orașului Aurora. Două persoane au fost rănite într-un incident rutier petrecut pe autostrada I-225.

Evenimentul rutier a făcut deja înconjurul lumii. Concret, o maşină a intrat cu viteză într-o mulțime de oameni care protestau.

ADVERTISEMENT

Au fost câteva momente de panică mai ales că, în clipa în care şoferul maşinii a început să accelereze spre oameni, un protestatar a scos o armă.

Panică în statul american Colorado!

Acesta a tras spre autovehicul, dar l-a ratat pe conducătorul auto. Mai mult de atât, glonţul a nimerit în piciorul unui alt manifestant.

ADVERTISEMENT

Precizăm că mai multe sute de oameni au participat la un marș în amintirea unui tânăr de 23 de ani, Elijah McClain, ucis de poliţie anul trecut.

„În timp ce protestatarii mergeau pe I-225, un vehicul a decis să conducă prin mulţime, iar un protestatar a tras cu arma, rănind cel puţin un alt manifestant”, a spus într-un tweet, Departamentul de Poliţie Aurora.

ADVERTISEMENT

De remarcat că victima a fost transportată de urgență la spital. Acesta se afla în stare stabilă, în timp ce o altă persoană, aparent rănită în acelaşi incident s-a prezentat cu o rană superficială.

Oamenii legii au intervenit imediat și șoferul a fost reţinut. Poliția investighează acum şi schimbul de focuri care s-a petrecut în timpul marșului.

ADVERTISEMENT

Protestatarii continuă să blocheze alte drumuri din alte părţi ale oraşului. Poliţia din Aurora i-a avertizat pe şoferi să caute rute alternative şi să fie precauţi.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: