Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Haosul de la Craiova, disecat de președinte. „Nu merităm să fim în play-off!”

Pavel Badea, președintele Universității Craiova, a disecat în direct la FANATIK SUPERLIGA haosul din Bănie. Analiză dură a conducătorului oltenilor.
24.10.2023 | 21:18
Haosul de la Craiova disecat de presedinte Nu meritam sa fim in playoff
Pavel Badea a vorbit despre haosul de la Universitatea Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut cu Petrolul, scor 1-3, în etapa a 13-a din SuperLiga. Fanii oltenilor au răbufnit după eșecul de pe „Ion Oblemenco” și au cerut demisii. Pavel Badea a venit cu explicații și a vorbit despre haosul din Bănie în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Haosul de la Craiova, disecat de președinte: „Cel mai slab meci din ultimii trei ani”

Universitatea Craiova a suferit prima înfrângerea de la plecarea lui Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Totuși, oltenii au înregistrat o singură victorie în ultimele cinci meciuri, iar eșecul cu Petrolul de pe teren propriu a fost picătura care a umplut paharul pentru galeria „alb-albastră”.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea a precizat că jucătorii Universității Craiova s-au aflat într-o formă sportivă extrem de slabă. Președintele clubului oltean a recunoscut că prestația jucătorilor din meciul cu Petrolul este cea mai slabă din ultimii trei ani.

„Ce se întâmplă că se întâmplă. Din nefericire, un joc foarte slab cu rezultat pe măsură. Este clar că la ora meciului mulți dintre jucătorii noștri nu au fost în cea mai bună formă sportivă pe care o așteptăm de la ei.

ADVERTISEMENT

Avem jucători valoroși care, din nefericire, la ultimul meci au rămas reputați pe ceea ce reprezintă joc. Păcat. Este cel mai slab meci din ultimii trei ani pe care l-am văzut la echipă. Nu exagerez. În ultimii trei ani nu a existat un meci mai slab sau nu îmi aduc eu aminte de un meci mai slab decât cel pe care l-am avut duminică.

Nu vorbesc din partea unui singur jucător. Toți au avut o formă sportivă sub ceea ce au ca și valoare și ceea ce așteptăm noi, cei care iubim această echipă”, a declarat Pavel Badea, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea, semnal de alarmă la Universitatea Craiova: „Nu merităm să fim în play-off”

Obiectivul Universității Craiova în actuala stagiune a fost cucerirea titlului, însă jocul slab al oltenilor îl face pe Pavel Badea să pună pe masă problema intrării în play-off. Oficialul din Bănie a precizat că Universitatea Craiova nu merită să fie între primele 6 echipe din România, dacă echipa continuă să se exprime în acest mod.

„În cadrul unei echipe, te aștepți să ai totuși câțiva jucători care să aibă o formă sportivă ce îți permite să obții rezultate pozitive. La ultimul meci nu poți spune că doar o parte, ci toți au fost sub valoarea lor ca și exprimare.

ADVERTISEMENT

Este o surpriză. Va trebui găsit motivul care a stat la baza acestei evoluții proaste. Va trebui schimbat modul de exprimare al echipei. Altfel, vă spun sincer, nu văd bine echipa. 

Dacă jucăm așa, e clar, nu merităm să fim în play-off. Degeaba vii cu pretenții că vrei obiective înalte, dacă din punct de vedere al exprimării nu arăți nimic. La ultimul meci nu am arătat nimic”, a spus Pavel Badea.

Pavel Badea, mesaj pentru Alexandru Mitriță: „Sper să se trezească”

Alexandru Mitriță a semnat în vară cu Universitatea Craiova, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. În primele partide de la revenirea în Bănie, fotbalistul de 28 de ani a fost decisiv. Ulterior, Mitriță a intrat într-un con de umbră, iar Pavel Badea a venit cu o avertizare.

„Când îl văd pe Mitriță parcă mă văd pe mine. După 5-6 meciuri după ce am revenit în țară am dat de prieteni, de cunoștințe, de plăcerile vieții de acasă și am avut o cădere. După o lună am conștientizat că dacă nu tratezi cu seriozitate antrenamentele și meciurile, îți rupi gâtul.

Sper să se trezească pentru că Mitriță este un jucător extrem de important în angrenajul echipei. Este un jucător cu un talent extraordinar și poate face diferența la multe echipe bune din campionatele europene.

În momentul ăsta, a intrat în vrie din punct de vedere al exprimării. Ceea ce nu aduce o stare de confort și satisfacție pentru noi, cei care îl iubim”, au fost cuvintele lui Pavel Badea.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții, alături de cele mai savuroase momente, pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici. Duminică, 29 octombrie, ora 10:30, are loc o ediție specială a emisiunii.

Pavel Badea, analiza haosului de la Craiova: „Nu merităm să fim în play-off!”

ADVERTISEMENT