Fotbal international

Harry Kane, răspuns la interdicțiile primite de la FIFA. A purtat un ceas “curcubeu” de peste 600.000 de euro

Harry Kane a răspuns cu o aroganță la interdicțiile primite de la FIFA. Și-a etalat ceasul Rolex "curcubeu", de peste 600.000 de euro, înainte și după partida Anglia - Iran.
25.11.2022 | 11:00
Harry Kane raspuns la interdictiile primite de la FIFA A purtat un ceas curcubeu de peste 600000 de euro
Banderola One Love, pe care Harry Kane a purtat-o la multe meciuri ale Angliei, a fost interzisă în Qatar. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

“Curcubeul” este marea miză a disputei dintre FIFA și câteva țări vestice în această perioadă. Grupul vest-europenelor, condus de Anglia, caută orice modalitate de a-și exprima susținerea pentru comunitatea LGBT în Qatar.

Harry Kane răspunde cu o aroganță după ce FIFA i-a interzis să poarte banderola “One Love”. S-a afișat cu un ceas curcubeu de peste 600.00 de euro

Banderola “One-love” a fost interzisă de FIFA, iar Anglia, Germania, Danemarca, Elveția, Olanda, Țara Galilor și Belgia au fost nevoite să renunțe la inițiativă. Asta după ce fuseseră avertizate că toți căpitanii vor primi cartonașe imediat ce apar pe teren cu semnul curcubeului pe braț.

ADVERTISEMENT

Anglia – Iran 6-2 a fost primul meci în care a fost abandonată ideea banderolei curcubeu, iar Harry Kane și-a exprimat public nemulțumirea legată de interdicția de la FIFA. De asemenea, starul lui Spurs s-a folosit și de o aroganță pentru a trimite un mesaj către FIFA.

Înainte și după Anglia – Iran 6-2, Harry Kane a purtat în zona vestiarelor și la interviuri un ceas Rolex “curcubeu” a cărui valoare este, conform The Sun, de 535.000 de lire sterline. Adică aproximativ 620.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Rolex Daytona Rainbow este ceasul pe care Harry Kane a ales să îl poarte pe parcursul Cupei Mondiale din Qatar

Ceasul “Rolex Daytona Rainbow”, pe care Harry Kane îl va purta pe parcursul Cupei Mondiale, are diamante de mai multe culori și este, evident, foarte greu de ignorat.

Ceasul Rolex Daytona Raynbow, purtat de Harry Kane. Sursă foto: Rolex
Ceasul Rolex Daytona Raynbow, purtat de Harry Kane. Sursă foto: Rolex

Naționala Germaniei a ales, de asemenea, o formă de protest pentru interzicerea banderolelor “One Love”. Jucătorii și-au acoperit gurile înaintea partidei cu Japonia, în care niponii s-au impus cu 2-1.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în Danemarca s-a propus chiar retragerea federației din cadrul FIFA, dar și a echipei naționale din Qatar. Inițiativă care și-a găsit adepți și în Germania. Doar că ambele țări par destul de departe de a trece la fapte în acest moment. Ba chiar mai aproape de eliminarea din competiție din cauza rezultatelor neconvingătoare.

Și FIFA a ales să facă un compromis și a permis în cele din urmă accesul fanilor cu tricouri sau pălării în culorile curcubeului. Dar forul internațional a rămas la fel de intransigent în privința jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Ziua de vineri se anunță din nou una tensionată din acest punct de vedere. Asta pentru că revin în scenă Anglia și Țara Galilor, două dintre țările care au fost cele mai vocale în privința curcubeului în Qatar. Țara Galilor – Iran se joacă de la ora 12:00, iar Anglia – SUA este programat de la ora 21:00.

 

ADVERTISEMENT
Tags: