ADVERTISEMENT
Fotbal international

Harry Maguire, dezvăluiri șocante despre incidentul din Grecia: ”Am crezut că suntem răpiți”

Autor: Traian Terzian | 28.08.2020 | 16:15
Harry Maguire, dezvăluiri șocante despre incidentul din Grecia: ”Am crezut că suntem răpiți”
Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a făcut dezvăluiri cu incidentul petrecut în Grecia în urma căruia s-a ales cu o condamnare la închisoare cu suspendare. Sursă foto: Hepta

Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a făcut dezvăluiri cu incidentul petrecut în Grecia în urma căruia s-a ales cu o condamnare la închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT

Internaţionalul englez a fost reţinut, în noaptea de joi spre vineri, împreună cu fratele său şi cu un prieten după o încăierare cu un grup de turişti într-un club de noapte, urmată de o altercaţie cu poliţişti greci îmbrăcaţi civil.

În cele din urmă, Harry Maguire a primit o condamnare cu suspendare de 21 de luni și 10 luni, după incidentul din Mykonos. El a fost găsit vinovat pentru lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile lui Harry Maguire despre incidentul din Grecia

Într-un interviu acordat BBC, Harry Maguire a dezvăluit cum s-a întâmplat incidentul din Grecia. El a povestit că era în vacanţă cu logodnica sa, Fern, cu sora lui mai mică, Daisy, cu fratele său, cu iubita fratelui său, cu doi prieteni şi cu prietenele lor.

La un club din Mykonos, doi bărbaţi s-au apropiat de sora fotbalistului şi au întrebat-o de unde era, înainte ca Fern să vadă că ochii lui Daisy s-au dat peste cap, leşinând. În acel moment, a spus Maguire, ”toată lumea striga şi urla”, iar trei bărbaţi greci îmbrăcaţi civil au intervenit.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a spus că nu au încercat să ”provoace un scandal sau o bătaie”, ci ”au fost doar multe strigăte, multă agitaţie”. ”Nu a fost nicio bătaie, aşa cum s-a scris”, a afirmat el, adăugând că grecii au încercat doar să calmeze lucrurile, dar au fost ”puţin cam agresivi”.

Un microbuz a sosit apoi să-i preia din club. Maguire au urcat-o pe Daisy în microbuz şi i-a spus şoferului să-i ducă înapoi în vilă, plănuind să meargă şi la spital, dar Daisy s-a recuperat ”destul de repede”. Vehicului a mers ”5-10 minute” şi s-a oprit pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

”Ne-am uitat afară şi erau opt bărbaţi care înconjurau microbuzul, toţi în civil”, a povestit  el. Uşile au fost deschise şi Harry Maguire şi un prieten au fost ”aruncaţi jos din microbuz”. Jucătorul a precizat că bărbaţii nu le-au spus nimic.

”Am simțit ușurare când am ajuns în celula poliției”

”Am crezut iniţial că suntem răpiţi. Ne-am pus în genunchi şi am ridicat mâinile. Şi ei au început să ne lovească. Mi-au prins una dintre mâini într-o cătuşă. Mă loveau în picioare, spunându-mi că mi s-a terminat cariera: .

ADVERTISEMENT

În acel moment, mi-am spus că este imposibil să fie poliţia, nu ştiu cine sunt, aşa că am încercat să fug, m-am temut pentru viaţa mea. Aveam o mână în cătuşă – îmi mişcam mâna. De aici au venit acuzaţiile, de aici se spune că m-am opus arestării şi aceasta este agresiunea, dar nu am lovit pe nimeni. Nu credeam că sunt poliţia”, a spus Maguire.

Fotbalistul a declarat că a fost dus la secţia de poliţie şi a fost pus într-o celulă: ”Ăsta a fost momentul în care am simţit un pic de uşurare, deşi sună nebuneşte asta. Erau şi alte persoane în celulă care îmi spuneau să mă calmez şi mi s-a părut o uşurare, deoarece aceasta a fost prima dată când am crezut că sunt în închisoare”.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă era băut, jucătorul a răspuns: ”Nu am de gând să spun că nu am băut nimic toată ziua. Am băut ceva. Oricine mă cunoaşte, cine a fost cu mine ştie cum sunt după ce beau ceva. Sunt întotdeauna conştient, rămân mereu în control. Cu siguranţă nu eram beat. Am ştiut când să mă opresc”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!