Fotbal international

Harry Maguire și Gary Neville, acuze grave la adresa “centralului” de la Anglia – Franța 1-2: “O glumă de arbitru!”. Ce i-au scris fanii britanici pe pagina de Wikipedia

Harry Maguire și Gary Neville au fost scoși din sărite de „centralul” de la Anglia - Franța căruia i-au adus acuze grave. Fanii Albionului l-au sancționat pe arbitrul brazilian.
11.12.2022 | 13:25
Harry Maguire si Gary Neville acuze grave la adresa centralului de la Anglia  Franta 12 O gluma de arbitru Ce iau scris fanii britanici pe pagina de Wikipedia
Arbitrul de la Anglia - Franța 1-2 a fost aspru criticat de jucătorii și fanii britanici. Sursă foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Anglia a părăsit turneul final din Qatar și a ratat șansa de a câștiga titlul mondial pentru prima oară din 1966. După ce au pierdut cu Franța, scor 1-2, englezii și-au vărsat nervii pe „centralul” brazilian Wilton Sampaio. Hotărârile de pe parcursul meciului i-au scos din sărite pe britanici.

Harry Maguire l-a acuzat grav pe arbitrul de la Anglia – Franța 1-2: „Deciziile au fost împotriva noastră”

Jucătorii Angliei au fost tulburați de numeroasele decizii ale arbitrului brazilian Wilton Sampaio. Fotbaliștii lui Gareth Southgate au protestat vehement când Bukayo Saka nu a primit fault înainte ca Aurelien Tchouameni să deschidă scorul. De asemenea, „centralul” sud-american a avut nevoie de asistența VAR pentru a acorda penalty la duelul dintre Mason Mount și Theo Hernandez.

ADVERTISEMENT

Harry Maguire nu a trecut cu vederea prestația arbitrului și l-a sancționat, menționând că Anglia a fost echipa mai bună în meciul din sferturile de finală. „Suntem răniți, foarte dezamăgiți. Cu siguranță am fost echipa mai bună din joc.

Cred că orice fan neutru care a urmărit partida va spune că am dominat jocul pentru perioade lungi de timp. Deciziile mari au fost împotriva noastră, multe decizii au fost împotriva noastră, ar trebui să spun”, a declarat Harry Maguire, potrivit beIN Sports.

ADVERTISEMENT

Harry Maguire, drastic cu arbitrajul din Anglia – Franța 1-2

Fundașul Angliei și al lui Manchester United a continuat să tune la adresa arbitrajului din „șocul” sferturilor de finală. Maguire consideră că Wilton Sampaio a influențat decisiv deznodământul partidei.

„Cred că deciziile arbitrului pe tot parcursul jocului au fost foarte slabe. Întotdeauna ca jucători suntem criticați, așa că ar fi bine să vedem dacă arbitrul iese și spune dacă a avut un joc bun sau nu.

ADVERTISEMENT

Pentru că au fost atât de multe faulturi în prima repriză, francezii au făcut cinci, șase faulturi devreme. Momente mari, decizii mari, te aștepți să faci ceva corect, dar, din păcate, în seara asta nu a fost nimic corect”, a spus Harry Maguire.

Gary Neville l-a catalogat drept o „glumă” pe arbitrul care a condus meciul eliminării Angliei de la Cupa Mondială

Gary Neville, fostul mare internațional al Angliei, l-a criticat, de asemenea, pe „centralul” brazilian despre care a spus că este „o glumă de arbitru”.

ADVERTISEMENT

„Arbitrul, am crezut că a avut un coșmar absolut, a fost o glumă de arbitru. Nu spun că doar deciziile arbitrului u cauzat înfrângerea Angliei. Cred că oamenii vor spune că sunt doar scuze,  dar a fost doar un arbitru slab, a avut un nivel scăzut”, a comentat Gary Neville.

Furia englezilor s-a răspândit și în rândul suporterilor. Fanii selecționatei „Three Lions” nu au pierdut timpul și s-au răzbunat după deciziile luate de Wilton Sampaio în meciul din sferturile de finală.

Fanii Angliei au schimbat pagina de Wikipedia a lui Wilton Sampaio la jumătatea meciului Anglia – Franța de la Cupa Mondială

Fanii Albionului au contestat deciziile controversate ale arbitrului brazilian și s-au răzbunat într-un mod inedit. Cei mai furioși fani ai selecționatei lui Gareth Southgate au schimbat descrierea lui Wilton Sampaio de pe Wikipedia și l-au numit părtinitor.

„Wilton Pereira Sampaio (născut la 28 decembrie 1981) în Teresina de Goias, Goias, Brazilia) este un fan francez și arbitru de fotbal brazilian. Recent i s-au oferit favoruri sexuale de către Mbappe pentru decizii favorabile Franței, a fost schimbarea produsă de fanii englezi pe pagina de Wikipedia a lui Wilton Sampaio.

ADVERTISEMENT
Tags: