Fotbal intern

Helmuth Duckadam avertizează CSA Steaua: „Proiectul lor e un eșec!”

06.04.2020 | 17:16
Helmuth Duckadam avertizeaza CSA Steaua Proiectul lor e un esec
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a vorbit despre conflictul creat între Peluza Sud Steaua și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord. „Eroul de la Sevilla” consideră că proiectul CSA Steaua este un eșec și nu crede ca Armata Română va mai investi bani în echipa de fotbal, conform prosport.ro.

Avertismentul lui Helmuth Duckadam pentru CSA Steaua

Helmuth Duckadam nu crede că proiectul CSA Steaua este unul bun, ba mai mul consideră că este un eșec și îi avertizează pe fanii din Peluza Sud Steaua: Este tragic tot ceea ce se întâmplă acum.

ADVERTISEMENT

Eu văd mari probleme chiar și la echipele din Liga 1 deoarece jumătate dintre acestea trăiesc din drepturile de televiziune, iar după criza asta eu nu văd cum se vor mai face rost de bani, dacă sponsorii se vor retrage sau patronii nu vor mai face investiții. La Liga 2 și Liga 3 o să fie jale, iar la Liga 4 o să fie un dezastru total”.

„Trebuie să ai putere să recunoști că proiectul este un eșec”

Helmuth Duckadam a continuat și a explicat motivul pentru care crede că proiectul CSA Steaua este un eșec: „Voi credeți că Aramata o să se mai gândească după această criză să susțină CSA-ul?

ADVERTISEMENT

Mă refer la echipa lor de fotbal? Vor putea să își facă echipă doar așa cu puști, dar să mai susțină salarii la echipa de seniori, nu o să mai vedeți. Și sponsorii de pe acolo se vor retrage, iar de patron nici nu se pune problema să apară”.

„Nimeni nu vine să investească în echipa lor un milion de euro, nici la Liga 4…dar nici la Liga 2 nu vor găsi vreun patron. Trebuie să ai puterea să recunoști că acest proiect suținut de Armată a fost un eșec total.

ADVERTISEMENT

Tu vrei să ajungi în Liga 1, dar din 2017 până în 2020 nu ai fost în stare să promovezi nici măcar din Liga 4. Păi echipa asta trebuia să fie acum cu Rapidul în Liga 2, iar la vară în Liga 1, dar CSA tot prin Liga 4 joacă”, a mai spus Helmuth Duckadam.