Sport

Helmuth Duckadam exclude din start o echipă din lupta la titlu: ”A început prost, a continuat prost”

Helmuth Duckadam a analizat șansele echipelor din România la titlu și a ajuns la concluzia că una dintre favoritele caselor de pariuri nu are, de fapt, nicio șansă să mai spere.
25.01.2024 | 15:27
Helmuth Duckadam exclude din start o echipa din lupta la titlu A inceput prost a continuat prost
Helmuth Duckadam exclude din start o echipă, din lupta la titlu: ”A început prost, a continuat prost”
ADVERTISEMENT

Este vorba, surprinzător, despre CFR Cluj, cotată cu șansa a 2-a la câștigarea campionatului în acest an. Ce-i drept, clujenii primesc o cotă destul de mare, 9,50 pentru a câștiga campionatul, în raport cu FCSB, care e cotată cu 1,12.

Helmuth Duckadam exclude din start o echipă, din lupta la titlu

Desigur, Rapid București și Universitatea Craiova nu primesc nici măcar atâta credit, cu o cotă de 22,00.Cert e că fostul mare portar al Stelei anunță că CFR Cluj nu va câștiga campionatul, pentru că ”a început prost și a terminat și mai prost”, mai ales după schimbarea bruscă de antrenor după înfrângerea de la FC Botoșani, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj ocupă momentan locul secund în clasament, cu 36 de puncte, cu 11 mai puțin față de liderul FCSB. ”CFR a început prost, a continuat prost și a început din nou prost după vacanță. Nu cred că anul acest au șanse, cred că va fi o luptă să prindă

Europa CFR-ul, dar vom vedea ce va putea să schimbe Adi Mutu”, a declarat Helmuth Duckadam pentru iamsport.ro. Cei de la CFR Cluj și-au propus și în acest an să câștige titlul, cu toate că echipa a suferit multe schimbări la nivel de lot.

ADVERTISEMENT

Acum, Adrian Mutu l-a înlocuit pe Andrea Mandorlini, după ce ”feroviarii” clujeni au pierdut la FC Botoșani, scor 0-1. Antrenorul e fericit că a semnat cu CFR Cluj și promite că va reuși să bifeze performanțele dorite de patronul Neluțu Varga.

Bineînţeles, am venit cu gânduri măreţe. E o onoare să fiu la o echipă atât de titrată aşa cum este CFR Cluj. Mă bucur că am ajuns până la urmă şi sper să facem lucruri bune împreună.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Liga 1 a crescut în ultimii ani, iar faptul că sunt la CFR acum mă responsabilizează pentru că nu avem prea multe şanse, avem doar una, aceea de a câştiga. Nu avem alt obiectiv decât acela de a câştiga titlul şi bineînţeles pentru cupele europene.

Alte obiective la acest club, de mulţi ani, nu sunt! Fanilor le promit că o să muncesc mai mult de 100%, o să dau totul”, a declarat Adi Mutu pentru pagina oficială de Facebook a CFR Cluj. În vara acestui an, Neluțu Varga anunța că pregătește transferuri mari pentru a lua titlul fără probleme.

ADVERTISEMENT

”Să stea toţi cuminţi! Luăm campionatul nu doar acum, ci încă 5 ani de acum înainte! Avem tot ce ne trebuie. Să vedeţi ce atacanţi mai aduc! Ne concentrăm pe campionat. Să nu îşi facă nimeni probleme! Încă cinci ani de acum înainte luăm campionatul”, anunța Neluțu Varga în Prosport.

ADVERTISEMENT