Sport

Helmuth Duckadam nu crede în suma vehiculată pentru Darius Olaru: „Dacă ai ofertă de 5 milioane, îl dai ieri!”

Helmuth Duckadam a vorbit despre oferta primită de Darius Olaru și a analizat suma cerută de patronul Gigi Becali pentru mijlocașul FCSB-ului.
18.07.2022 | 21:15
Helmuth Duckadam nu crede in suma vehiculata pentru Darius Olaru Daca ai oferta de 5 milioane il dai ieri
Helmuth Duckadam nu crede în suma vehiculată pentru Darius Olaru. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” consideră că dacă FCSB ar fi primit într-adevăr o ofertă bună pentru Darius Olaru, acesta ar fi fost vândut imediat.

Helmuth Duckadam nu crede în suma vehiculată pentru Darius Olaru

Helmuth Duckadam a comentat declarațiile lui Gigi Becali, care a anunțat că a primit o ofertă bună pentru Darius Olaru, însă acesta a mărturisit că vrea mai mulți bani pe mijlocașul său.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte de onoare al vicecampioanei României nu crede în spusele patronului, explicând faptul că în momentul de față, în România, nu se pot emite pretenții de sumele pe care Gigi Becali și le-ar dori pentru jucătorii săi.

„Dacă ai oferta de 5 milioane pentru Olaru, îl dai mâine. De fapt, îl dai ieri. Și patronii, și impresarii ridică foarte mult prețurile.

ADVERTISEMENT

Nu mai vindem, decât unu, doi așa pe sezon, dar și așa tot datorită impresarilor”, a spus Helmuth Duckadam, la TV ProArena.

  • 24 de ani are Darius Olaru

Darius Olaru, criticat de Gigi Becali după FCSB – U Cluj 1-1

Darius Olaru a fost unul dintre jucătorii criticați vehement de Gigi Becali după remiza FCSB-ului pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 1-1:

ADVERTISEMENT

„Eu dacă sunt în locul arabilor zic că  nu dau nici 7 euro pe Olaru! Dă tu 700.000! Vrei 50 de milioane pe Octavian Popescu?

Nu îți dau nici 50 de lei! Oamenii se cred vedete! Olaru așteaptă mingea la picior. Se crede Maradona!”.

ADVERTISEMENT

„Olaru crede că îl așteaptă jucătorii pe el, că e Olaru. Olaru, una-două, se aruncă în cap. De ce te arunci, mă?”, a mai spus Gigi Becali la finalul meciului.

Darius Olaru a fost titular pentru FCSB împotriva Universității Cluj și a jucat tot meciul.

  • 5.500.000 de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT