Sport

Gigi Becali, pus la zid de un rival în lupta la titlu. Reacție virulentă după ce patronul FCSB a vorbit de ”omenie”

Gigi Becali a vorbit despre ”omenie” când s-a referit la partidele Rapidului, dar afirmațiile sale l-au făcut să reacționeze pe un rival în lupta la titlu.
21.02.2024 | 19:20
Gigi Becali pus la zid de un rival in lupta la titlu Reactie virulenta dupa ce patronul FCSB a vorbit de omenie
Gigi Becali a vorbit despre ”omenie” când s-a referit la partidele Rapidului, dar afirmațiile sale l-au făcut să reacționeze pe un rival în lupta la titlu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a zis că nu crede în jocurile de culise, patronul vicecampioanei României a admis că se teme de ”omenie” înaintea următorului meci de pe teren propriu al Rapidului cu UTA Arad și a lăsat să se înțeleagă nici Hermannstadt nu s-a omorât cu firea în Giulești.

Un rival la titlu, reacție vehementă după afirmațiile lui Gigi Becali

Declarațiile făcut de Gigi Becali l-au deranjat pe un rival în lupta care a avut o reacție acidă. Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a explicat că doar oamenii care au făcut așa ceva în viață se pot gândi la astfel de lucruri.

ADVERTISEMENT

”Oamenii care au făcut, probabil, anumite lucruri în viață, e normal să se gândească la așa ceva. El (n.r. – Gigi Becali) are un vocabular și un mod de viața în care probabil asemenea practici sunt de notorietate sau fac parte din meniul zilei.

Nu au fost meciuri care să-mi ridice semne de întrebare. Cine ar fi spus că noi o să pierdem cu Botoșani? Asta înseamnă că noi am vrut să pierdem la Botoșani?”, a declarat Balaj, la Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Replici dure de la Rapid și Hermannstadt

Victor Angelescu a intrat la FANATIK SUPERLIGA și i-a răspuns lui Gigi Becali după ce patronul ”roș-albaștrilor” a anunțat că se teme de „omenie”. Acționarul de la Rapid a reacționat dur și a mărturisit că niciodată nu s-au întâmplat astfel de jocuri de culise la gruparea de lângă Podul Grant.

”Nu comentăm declarațiile lui Gigi Becali, zice câte o prostie la fiecare intervenție. Nici nu am ce să comentez, data trecută când au venit ne-au bătut în Giulești, este aberant să comentăm așa ceva.

ADVERTISEMENT

Și mie îmi e frică de meciul pe care îl are cu Botoșani și cu Voluntari, dar ce legătură are. Nu cred că este o discuție pe care mi-o doresc să o am nici despre FCSB, nici despre meciurile noastre. Înțeleg că a zis, dar încearcă să bage bățul prin gard, dar nu există așa ceva.

Fiecare echipă își dorește mai ales Hermannstadt, UTA care se bat la play-off. Nici nu are rost să discutăm, este o strategie a dânsului. Nu le crede nici dânsul, nu am niciun dubiu. Este doar o strategie, repet”, a spus Angelescu.

ADVERTISEMENT

Dani Coman a reacționat la FANATIK SUPERLIGA după ce Gigi Becali a acuzat jocurile de culise de la Rapid – FC Hermannstadt. Președintele sibienilor i-a cerut omului de afaceri să vină cu dovezi și anunță că se retrage din fotbal dacă ceea ce spune este adevărat.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru ”1 solist și sub 5,5 goluri” la meciul FCSB - FC Botoșani