Sport

Hermannstadt aduce mijlocaș neamț de 26 de ani, cotat la 300.000 de euro. Când semnează. Exclusiv

FC Hermannstadt se mișcă pe piața transferurilor după 0-2 cu Universitatea Craiova. Marius Măldărășanu a anunțat că vine un mijlocaș, FANATIK a aflat despre cine e vorba.
28.01.2023 | 23:42
Hermannstadt aduce mijlocas neamt de 26 de ani cotat la 300000 de euro Cand semneaza Exclusiv
Vesel Limaj este evaluat la 300.000 de euro și va semna un contract pe un an și jumătate cu Hermannstadt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt nu a reușit să vină cu punct din Bănie, însă Marius Măldărășanu primește întăriri din partea conducerii.

FC Hermannstadt, transfer după înfrângerea cu U Craiova

Marius Măldărășanu a anunțat după Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0 că va avea un nou jucător la dispoziție de la următorul antrenament: „Va mai veni un mijlocaș mâine. Am discutat și pentru un fundaș central, dar a căzut. Ăștia suntem. Aceiași am fost și în tur. Acum se vede rău datorită acelor puncte luate în clasament. Nu vreau să dau în jucători, că n-avem bancă sau ceva, dar cine intră trebuie să-și facă treaba”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cine este jucătorul care se va alătura lotului condus de Marius Măldărășanu. Este vorba despre Vesel Limaj, un mijlocaș central din Germania, în vârstă de 26 de ani.

Limaj urmează să ajungă la Sibiu și va semna cu Hermannstadt duminică, din postura de jucător liber de contract. Ultima oară a evoluat în campionatul Albaniei, pentru FK Tirana. Limaj este polivalent și poate juca în mai multe poziții la mijlocul terenului. Atât la închidere, cât și la construcție.

ADVERTISEMENT

Cine este Vesel Limaj, noul jucător al lui Hermannstadt

Vesel Limaj a fost crescut de BFC Dynamo Youth și a mai evoluat în Germania pentru TeBe Berlin, Energie Cottbus U19 și echipa a doua a lui Hamburg SV.

În 2016 a semnat cu SV Horn în campionatul Austriei, iar după doi ani s-a transferat în Albania. A jucat acolo la FK Bylis, FK Kukesi și KF Tirana, pentru care a evoluat în 14 meciuri în acest sezon și a marcat un gol.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, jucătorul va semna un contract valabil pe un an și jumătate. Neamțul este evaluat la 300.000 de euro.

Jucătorul ar putea debuta pentru ardeleni la meciul cu FC Argeș și are avantajul că poate intra foarte repede în programul de pregătire al echipei. Ultimul meci jucat de Limaj a fost pe 21 ianuarie, când a intrat în ultimele 21 de minute cu FK Bylis, fosta sa echipă.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu vrea să facă la Sibiu o echipă pe stilul Guardiola: „Este numărul unu în fotbal!”

Antrenorul a vorbit la FANATIK SUPELIGA CU HORIA IVANOVICI despre filosofia sa de joc pe care vrea să o impună la Hermannstadt: „Am spus, Guardiola este modelul. Mi-a plăcut foarte mult stilul de joc de la FC Barcelona. Mie mi-ar plăcea să joc fotbal tot timpul. Asta îmi doresc.

Să construim, îmi doresc să avem posesie, să avem o progresie și finalizare. Înseamnă idealul în fotbal. Dar este foarte greu. Depinzi de terenuri. Probabil mulți antrenori își doresc aceste lucruri”, a declarat Marius Măldărășanu.

  • 300.000 de euro e cota lui Vesel Limaj conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT