Sport

Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0, în etapa 23 din SuperLiga. Andrei Ivan aduce punctele la primul meci cu Neagoe pe bancă. Pe ce loc sunt oltenii

Universitatea Craiova - FC Hermannstadt 2-0, în etapa 23 din SuperLiga, Andrei Ivan, cu o ”dublă”, fiind omul meciului la debutul lui Neagoe pe banca oltenilor.
28.01.2023 | 21:55
Universitatea Craiova  FC Hermannstadt 20 in etapa 23 din SuperLiga Andrei Ivan aduce punctele la primul meci cu Neagoe pe banca Pe ce loc sunt oltenii
Universitatea Craiova - FC Hermannstadt este prima partidă oficială în care Neagoe stă pe banca oltenilor.
ADVERTISEMENT
28-01-2023
17:54

Universitatea Craiova - Hermannstadt 2-0 (A.Ivan 48, 69)

Vezi aici cele mai importante faze.

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min.90+4: Final de meci.

Min.69: GOOOL Universitatea Craiova. Șut în forță al lui Căpățână, mingea lovește transversala și iese în afara terenului. Se acordă corner. Lovitura de colț este executată de Câmpanu, iar Andrei Ivan reia imparabil cu capul și face dubla.

Min.48: GOOOL Universitatea Craiova. Andrei Ivan primește o minge la marginea careului, și-o așează pe dreptul, și șutează superb, cu efect, la colțul lung.

Min.46: Startul reprizei secunde. O singură schimbare: D. Iancu în locul lui Oroian (Hermannstadt).

Min.45+1: Final de primă repriză.

Min.42: Letica scoate la șutul lui Rivaldinho, din 8 metri lateral dreapta.

Min.37: Butean șutează după o pasă a lui Petrișor Petrescu, dar Arlauskis salvează.

Min.23: Căpățână șutează de la 20 de metri, Letica respinge în corner mingea care se ducea sub transversală.

Min.20: Ivan șutează de la mare distanță, mingea se duce puțin peste poartă.

Min.16: Butean centrează din flancul drept, dar Arlauskis are o intervenție spectaculoasă și boxează.

Min.6: Acțiune prelungită a oaspeților, Opruț ratează de puțin o reluare decisivă.

Min.1: Start meci.

28-01-2023
16:50

Universitatea Craiova - Hermannstadt, ora 20:00. Echipele de start

Universitatea Craiova: Arlauskis – Martic, Găman, Raul Silva, Vătăjelu – Screciu, Căpățână – Ișfan, Nistor, Ivan – Rivaldinho. Rezerve: Popescu, Zajkov, Hanca, Mateiu, Honciu, Roguljic,Cîmpanu, Koljic, Markovic. Antrenor: Eugen Neagoe.

Hermannstadt: Letica – Ene, Bejan, Issah – Butean, P. Petrescu, Sota, Opruț – Balaure, Paraschiv, Oroian. Rezerve: Muțiu,Popa, Etienne, Biceanu, Popescu, Bărbuț, Iancu, Babic, Buhăcianu. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Meciul Universitatea Craiova – FC Hermannstadt are loc sâmbătă, 28 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei 23 din SuperLiga. Dacă echipa sibiană nu ar fi fost penalizată cu nouă puncte pentru anumite nereguli financiare, un subiect extrem de discutabil, acum am fi avut un meci de play-off. Oltenii vor fi cu Eugen Neagoe pentru prima dată pe bancă în mod oficial, după ce vineri a venit vestea cea mare a rezolvării diferendului cu U Cluj!

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FC Hermannstadt

Întâlnirea Universitatea Craiova – FC Hermannstadt se dispută sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa 23 din SuperLiga. Oltenii au o motivaţie în plus de a veni, indiferent de vreme la stadion în număr mai mare, la primul meci al lui Eugen Neagoe în calitate de antrenor cu acte al alb-albaştrilor. 

ADVERTISEMENT

Echipa a pornit cu stângul noul an, înfrângere total neașteptatâ la Botoșani și cum se întâmplă des la olteni deja tensiunile sunt în creștere, suporterii aruncând mult vina pentru ce se întâmplă la club pe umerii patronului Mihai Rotaru. La Sibiu vestea excelentă, dovadă că financiar nu mai sunt probleme, este revenirea în funcția de președinte a lui Dani Coman.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FC Hermannstadt.

Partida Universitatea Craiova – FC Hermannstadt se joacă sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa 23 din SuperLiga și va fi televizată pe celei trei canale, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova, ca de altfel în toată țara, sâmbătă, 28 ianuarie, va fi o vreme total potrivnică fotbalului, cu precipitații care pot fi fie ploaie, fie lapoviță fie ninsoare iar maxima zilei va fi de numai 2 grade, ceea ce ănseamnă că la ora partidei va fi temperatură de îngheț. A fost desemnat să arbitreze acest meci bucureșteanul Marcel Bîrsan.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – FC Hermannstadt

Ambele echipe se confruntă cu probleme de efectiv. La olteni nu vor putea fi decât spectatori pentru multă vreme Nicuşor Bancu şi Ştefan Bairam, procesul de recuperare durând destul de mult. Fundaşul portughez Raul Silva este incert, aşa se spune, dar se vorbeşte despre o sancţiune după ce jucătorul a fost surprins butonând telefonul pe bancă la Cluj. O absenţă importantă este mijlocaşul central Alexandru Creţu, neaşteptatul golgeter al echipei.

ADVERTISEMENT

Şi Marius Măldărăşanu trebuie să improvizeze la greu în apărare, unde e lipsit de titularii Antoche, Stoica şi de Ene, omul care s-a descurcat destul de bine cu FCSB. Nici cel mai bun mijlocaş, Baba Alhassan, nu este refăcut complet dar Măldă spune că orice jucător intră este dator să dea tot ce poate.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – FC Hermannstadt

Pentru casele de pariuri victoria oltenilor pare a fi un lucru extrem de posibil, dovadă cota primită la victorie, un 1,75 destul de tentant. Dacă sibienii ar da lovitura în Bănie ar avea o cotă excelentă. de 5,25. Şansă dublă 1X este foarte mică, 1,22 dar şansă dublă X2 ar fi o lovitură, la cota de 2,25. Un gol al Craiovei face 1,25 dar unul al alb-roşiiilor din Sibiu ajunge la 1,90.

ADVERTISEMENT

Sunt trei confruntări între cele două echipe jucate în Cetatea Banilor. De două ori craiovenii s-au impus, cu 1-0 şi 3-0, doar o singură dată, în 2018 consemnându-se un rezultat de egalitate, un 1-1 care a însemnat şi singurul marcat de sibieni în inima Olteniei. În turul campionatului, la Mediaş, FC Hermannstadt a reuşit prin golul lui Paraschiv să răpună balaurul oltean antrenat de Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT