Sport

Herning Ikast – Rapid 30-29, în etapa 11 din Liga Campionilor. O nouă înfrângere dramatică pentru românce

Rapid a pierdut dramatic cu Herning-Ikast în deplasare, scor 29-30, în etapa a 11-a din grupele Ligii Campionilor. Înfrângere dramatică pentru elevele lui Ginesta.
21.01.2024 | 16:34
Herning Ikast  Rapid 3029 in etapa 11 din Liga Campionilor O noua infrangere dramatica pentru romance
Rapid a pierdut cu Herning Ikast în grupele Ligii Campionilor. Partida a avut un final dramatic. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
21-01-2024
13:03

Herning-Ikast - Rapid 30-29

Vezi aici toate fazele video importante.

FINAL DE MECI. 30-29. Rapid a suferit o nouă înfrângere dramatică în Grupa B din Liga Campionilor. Echipa pregătită de David Ginesta a pierdut la un singur gol diferență pe terenul celor de la Herning-Ikast, Danemarca. În următoarea etapă, Rapid are meci decisiv cu Ferencvaros. 

cccccc

Min. 57: 28-28. Jerabkova înscrie de pe picioare. Rapid nu se poate desprinde pe tabelă. 

Min. 54: 26-26. Kapitanovic a apărat de la 7 metri. Mingea i-a revenit Marketei Jerabkova care a înscris. 

Min. 50: 25-25. Finalul de meci este extrem de echilibrat. Marta Lopez a ratat șansa de a o aduce pe Rapid din nou în avantaj. 

Min. 45: 22-23. Janjusevic înscrie de la 7 metri după ce Herning-Ikast a ratat din aceeași poziție în atacul precedent. 

Min. 38: 18-19. Marta Lopez înscrie de pe extremă. Rapid trece din nou în față. 

Min. 33: 16-17. Janjusevic pătrunde excelent și înscrie. Rapid preia conducerea pentru prima oară în partidă. 

PAUZĂ. 16-15. Avantaj minim pentru daneze după 30 de minute. Rapid a marcat un gol în ultimele secunde ale primei părți.

Min. 26: 14-12. Herning-Ikast menține avantajul pe tabelă. 

Min. 21: 10-9. Rapid profită de superioritatea numerică de pe teren și înscrie consecutiv prin Janjusevic și Kassoma. 

Min. 15: 9-5. Herning-Ikast înscrie rapid pe fondul greșelilor Rapidului și se distanțează pe tabelă. 

Min. 13: 6-5. Rapid înscrie două goluri consecutive și aduce echilibrul pe tabelă. Korsos înscrie de la 7 metri. 

Min. 10: 6-3. Herning-Ikast s-a distanțat pe tabelă. Marta Lopez a ratat șansa să reducă din diferență. 

Min. 3: 3-2. Început de meci cu goluri multe. Neesgaard și Janjusevic au marcat pentru Rapid.

Min. 1: Partida a început!

Rapid are nevoie de un rezultat pozitiv în deplasarea din Danemarca. Echipa lui David Ginesta dă piept cu Herning-Ikast, locul 3 în Grupa B. În tur, danezele s-au impus categoric, scor 35-27. Giuleștencele luptă pentru calificarea în fazele eliminatorii din Liga Campionilor. 

Clasament

Meciul Herning Ikast – Rapid are loc duminică, 21 ianuarie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 11-a a grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin. Giuleștencele sunt în situație delicată privind șansele de a termina în primele șase locuri. Au 7 puncte, ocupă locul 7, penultimul, dar la numai o lungime de locul 6, Ferencvaros și la două de locurile 4-5, adică Krim Ljubljana și Kristiansand. Danezele au 13 puncte și ocupă locul 3.

Unde se joacă meciul Herning Ikast – Rapid

Întâlnirea Herning Ikast – Rapid se dispută duminică, 21 ianuarie, de la ora 15:00 în sala unde naționala României și-a susținut toate partidele din fazele pe grupe (cele două) la turneul final al CM din decembrie 2023, Jyske Bank Boxen, în etapa a 11-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

ADVERTISEMENT

Rapid are puține șanse de a termina în primele șase locuri, pentru a merge în play-off, datorită programului dificil al ultimelor runde și a faptul că joacă fără trei titulare, Sorina Grozav, Eliza Buceschi și Estevana Polman. Nici fanii giuleșteni nu se înghesuie să facă o deplasare lungă și costisitoare, gazdele fiind clar favorite la victorie.

Cine transmite la TV partida Herning Ikast – Rapid

Partida Herning Ikast – Rapid se joacă duminică,21 ianuarie, de la ora 15:00, în sala Jyske Bank Boxen, în etapa a 11-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Rapid și-a făcut de două ori harakiri în etapele precedente. Mai întîi a pierdut după ce a condus până în ultimul minut la Ljubljana, apoi acasă cu Metz, la trei goluri ,după ce a avut avans de un gol cu două minute înainte de final. Antrenorul David Giniesta spune că, din păcate, atât el cât și echipa nu au știut cum să gestioneze finalurile de meci.

Cine este Herning Ikast, adversara Rapidului din etapa a 11-a din grupa B a Ligii Campionilor

Adversara Rapidului din etapa a 11-a a grupei B a Ligii Campionilor este unul extrem de puternic, echipa daneză Herning Ikast. Danemarca e prezentă, prin wild-card-ul EHF, cu trei echipe în acest sezon de Liga Campionilor, pentru că mai avem și pe Odense în grupa lui CSM București, pe care campioana României a învins-o în prima etapă.

ADVERTISEMENT

Herning Ikast este unul dintre cluburile care și-a schimbat de multe ori numele, mai precis de șase ori, actuala denumire având-o din 2018. Are în palmares trei titluri, ultimul în 2015, opt cupe ale Danemarcei și șapte trofee europene: de trei ori EHF League, ultima dată în 2023, Cupa Cupelor de două ori, Challange Cup și Champions Trophy câte o dată. Antrenor este Kasper Christensen. Lotul este alcătuit din jucătoare nordice (daneze, suedeze, norvegiene) plus cehoaica Jerabkova.

Cote la pariuri la jocul Herning Ikast – Rapid