Sport

Horațiu Moldovan, anunțat pe foaia de joc la Atletico Madrid: „Transferul e un succes financiar”

Presa din Spania a anunțat când ar urma Horațiu Moldovan să fie pe foaia de joc la Atletico Madrid. Jurnaliștii iberici laudă trupa lui Simeone pentru transferul portarului român.
20.01.2024 | 19:31
Horatiu Moldovan anuntat pe foaia de joc la Atletico Madrid Transferul e un succes financiar
Horațiu Moldovan este anunțat pe foaia de joc la Atletico Madrid pentru meciul de cupă. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan este anunțat pe foaia de joc la meciul lui Atletico Madrid cu Sevilla din sferturile Cupei Regelui. Duelul de pe Wanda Metropolitano are loc joi, 25 ianuarie, de la ora 22:00. Portarul român ar urma să fie rezerva lui Jan Oblak.

Horațiu Moldovan, anunțat pe foaia de joc la Atletico Madrid: „Transferul e un succes financiar”

Horațiu Moldovan va deveni noul jucător al lui Atletico Madrid, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. La începutul săptămânii viitoare, portarul naționalei României va călători în Spania pentru vizita medicală și pentru semnarea contractului.

ADVERTISEMENT

Dacă formalitățile vor fi îndeplinite cu succes, Mundo Deportivo a anunțat că Horațiu Moldovan va fi introdus de Diego Simeone în lotul lui Atletico Madrid pentru partida cu Sevilla din sferturile Cupei Spaniei. Duelul are loc pe Wanda Metropolitano.

„Dacă toți pașii prevăzuți de un curs logic al evenimentelor vor decurge cu bine, titularul dintre buturile naționalei României va lua loc joi pe banca de rezerve a «plăpumarilor» și va fi back-upul slovacului Jan Oblak la partida din sferturile de finală din Copa del Rey. 

ADVERTISEMENT

Asta în condițiile în care va zbura luni la Madrid, va trece vizita medicală și își va pune semnătura pe contractul de patru sau cinci ani și jumătate. Transferul lui Moldovan e oricum un succes financiar”, au notat jurnaliștii spanioli.

Rezerva lui Oblak a plecat de la Atletico Madrid

Jan Oblak este portarul numărul 1 la Atletico Madrid. „Veteranul” sloven, care este și căpitanul „plăpumarilor”, a semnat cu Atletico Madrid în vara anului 2014. Venirea lui Horațiu Moldovan în capitala Spaniei a atras inevitabil cu sine plecarea lui Ivo Grbic.

ADVERTISEMENT

Portarul croat va merge la Sheffield Utd, ultima clasată din Premier League. Britanicii le vor plăti celor de la Atletico Madrid suma de 2,5 milioane de euro. Grbic nu mai apărase la Atletico de pe 4 iunie 2023.

Totodată, jurnaliștii de la Mundo Deportivo sunt de părere că Horațiu Moldovan a ales-o pe Atletico Madrid în detrimentul celor de la Betis pentru că trupa lui Diego Simeone joacă în UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan s-a despărțit de Rapid după 3 sezoane. Portarul care a împlinit 26 de ani a evoluat pentru ultima oară în Giulești în meciul contra celor de la FC U Craiova, scor 4-3. Moldovan are o cotă de piață de 2,6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT