Life

Horia Brenciu, momente grele după filmările Masked Singer România. De ce a plâns cântărețul

Horia Brenciu a trecut prin momente grele la finalul filmărilor pentru sezonul 2 Masked Singer România. Iată de ce a plâns artistul.
26.08.2021 | 08:23
Horia Brenciu momente grele dupa filmarile Masked Singer Romania De ce a plans cantaretul
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a avut parte de momente grele după ce s-au încheiat filmările pentru cel de-al doilea sezon „Masked Singer România”, care au durat mai mult de o lună. Cântărețul a făcut o dezvăluire emoționantă.

În timpul filmărilor, artistul nu și-a văzut copiii deloc, motiv pentru care a izbucnit în plâns atunci când le-a făcut o surpriză și a apărut la plajă.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu, momente grele după filmările Masked Singer România

Horia Brenciu a trecut prin momente grele după filmările pentru sezonul doi al show-ului „Masked Singer România”. Cântărețului i-a fost foarte greu să nu-și vadă familia mai bine de o lună.

După ce s-au încheiat filmările, acesta s-a dus la plajă, unde erau copiii lui, și le-a făcut o surpriză. Întâlnirea a fost una extrem de emoționantă și s-a lăsat cu lacrimi din partea lui Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Întrebat când a plâns ultima dată, artistul a spus că acela a fost momentul. După revedere, toți s-au aruncat în mare, așa că speră că lacrimile sale nu au fost observate.

„După filmările de la Masked Singer Romania, din vară, care au durat mai bine de o lună, mi-am revăzut copiii. M-am apropiat tiptil de locul în care erau, pe plajă și i-am surprins.

ADVERTISEMENT

Pot spune că a fost o îmbrățișare emoționantă… Imediat după aceea, ne-am aruncat cu toții în valuri și n-am mai putut deosebi lacrimile de picăturile de mare…”, a declarat Horia Brenciu pentru CIAO.ro.

Cum s-a descurcat Horia Brenciu în timpul pandemiei

Pandemia de COVID-19 a afectat pe toată lumea, inclusiv pe artiști. Horia Brenciu nu a scăpat de probleme din cauza situației epidemiologice, însă a reușit să se descurce.

ADVERTISEMENT

În 2019, el și soția lui au investit în Academia de arte care îi poartă numele artistului. Din fericire, atât ei, cât și elevii lor au reușit să facă față schimbărilor care au venit odată cu problemele aduse de pandemie.

Horia Brenciu a mai spus că pandemia l-a ajutat să descopere cine sunt prietenii săi adevărați. Chiar dacă nu au fost mulți, artistul îi apreciază pe cei care i-au dovedit că sunt de încredere.

„N-a fost ușor… Și nu cred că există un artist român care să nu spună asta. Din păcate, văd că virusul n-a dispărut, încă… În 2019 am avut mai multe proiecte, printre care și Academia de arte, care-mi poartă numele.

Aici, alături de soția mea, am contribuit cu toate investițiile noastre. Și, deocamdată, și noi, și elevii noștri, am rezistat celor trei valuri pandemice…

În altă ordine de idei, în toată perioada asta am descoperit și prieteni adevărați. Nu mulți, dar de mare valoare. Probabil că dacă nu venea nebunia asta, lucrurile nu se desfășurau astfel”, a mai spus cântărețul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT