Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs dur despre situația lui Lupu: „Trăim într-o țară care își umilește legendele!”

Discurs dur al lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA despre situația lui Dănuț Lupu, care a făcut șase luni de închisoare pentru că a condus fără permis.
09.04.2024 | 16:05
Horia Ivanovici discurs dur despre situatia lui Lupu Traim intro tara care isi umileste legendele
Horia Ivanovici, DISCURS MANIFEST dupa INTERVIUL EVENIMENT cu Danut Lupu! foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a stat șase luni la închisoare pentru că a condus un autoturism pe drumurile publice fără permis, iar după eliberarea de la începutul lunii aprilie a venit la emisunea FANATIK SUPERLIGA, unde a povestit într-un dialog cu Horia Ivanovici tot calvarul prin care a trecut.

Horia Ivanovici, discurs-manifest despre situația lui Lupu: „Trăim într-o țară care își umilește legendele!”

Cu ochii în lacrimi, găsindu-și greu cuvintele atunci când amintirile erau prea dureroase, Dănuț Lupu a avut puterea să povestească totuși, cu lux de amănunte, tot ceea ce a pătimit în ultimele șase luni în spatele gratiilor. De la condițiile inumane de „cazare”, cu șobolani prin camere și 24 de oameni care stăteau în aceeași încăpere, până la mâncarea sub orice critică pe care o primeau deținuții.

ADVERTISEMENT

Umilință pentru orice fel de om despre care am vorbi, chiar dacă a comis fapte în afara legii. Ca să nu mai vorbim despre Dănuț Lupu, care a adus faimă României prin performanțele sale sportive. O situație rușinoasă, care a provocat o reacție dură a lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Vreau să vă spun un singur lucru. Înțeleg și sunt de acord să se respecte legea total. Am fost întotdeauna un mare apărător al legii. Un mare apărător și așa o să fiu toată viața.

ADVERTISEMENT

Evident că Dan a greșit. Asta e… Spune legea că nu poți să faci asta, nu mai ai ce să negociezi aici. Dar eu vă spun un singur lucru. Trăim într-o țară în care chiar ne place să ne umilim legendele. Să ne umilim numele mari, să ne umilim oamenii care ne-au adus fericire, bucurie…

Nu pot să uit circul acela de la aeroport. Nu pot să-l uit. Nu pot să uit, dacă vreți, chiar și circul când a ieșit Dan din închisoare. Cu acea hărțuială totală care a fost.

ADVERTISEMENT

Am avut lângă mine un munte de om căruia i-au dat lacrimile și nu s-a mai putut abține. E clar că a suferit. E clar că s-a simțit umilit. De ce ne place să-i umilim pe oamenii ăștia?

De ce nu dăm niște amenzi, de ce nu facem niște bani? De ce, pentru un carnet, să faci închisoare șase luni și să-ți ia demnitatea? Să nu uiți lucrul acesta toată viața. Să ți se pună o ștampilă…

ADVERTISEMENT

Iar pe de altă parte, alții care omoară copii la volan, drogați și alte alea, primesc condamnări cu suspendare. Când ne facem bine? Am și eu o întrebare: Când ne facem bine?”, este discursul manifest al lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă și în premieră lunea, marțea și vinerea, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Horia Ivanovici, DISCURS MANIFEST dupa INTERVIUL EVENIMENT cu Danut Lupu!

ADVERTISEMENT
Tags: