Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs dur la Fanatik SuperLiga despre practicile lui Gigi Becali la FCSB: “Siluiește acest club”. Video exclusiv

Horia Ivanovici a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali, spunând că patronul celor de la FCSB calcă în picioare demnitatea jucătorilor.
23.01.2023 | 13:22
Horia Ivanovici discurs dur la Fanatik SuperLiga despre practicile lui Gigi Becali la FCSB Siluieste acest club Video exclusiv
Horia Ivanovici şi Gigi Becali. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 meciul cu Hermannstadt, dar cele două schimbări de la pauză ale celor de la FCSB au fost surprinzătoare. Deian Sorescu şi Andrea Compagno au părăsit terenul, semn că patronul echipei şi-a reluat activitatea tehnică încă de la primul meci al anului.

Horia Ivanovici, discurs dur despre practicile lui Gigi Becali la FCSB: “Siluieşte acest club”

Horia Ivanovici a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali în emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Jurnalistul consideră că prin aceste practici, patronul FCSB îşi siluieşte propriul club şi îşi calcă în picioare jucătorii:

ADVERTISEMENT

“Noi nu discutăm de schimbarea în sine, ci contextul acestei schimbări, iar argumentele aduse nu fac decât să legitimeze în continuare abuzurile lui Gigi Becali. Pentru că încă o dată, vorbim de nişte abuzuri.

Gigi Becali siluieşte acest club. Noi vorbim de un om care calcă în picioare demnitatea jucătorilor, personalitatea jucătorilor, orgoliul jucătorilor, totul în numele banilor. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Nu mai putem să tăcem. Omul acesta calcă în picioare personalitate, mândria, orgoliul unor oameni, calcă în picioare demnitatea lor”

Nu poţi să faci lucrurile acestea. Te-ai pregătit tot cantonamentul. Nu poţi să vii şi să mă schimbi după 45 de minute când nici măcar nu am jucat rău. Ce trebuia? Să facă o cursă ca Messi? 

Să dribleze şapte şi să o dea în vinclu? Sunt nişte lucruri pentru care Gigi Becali trebuie arătat cu degetul. Nu mai putem să tăcem. Omul acesta calcă în picioare personalitate, mândria, orgoliul unor oameni, calcă în picioare demnitatea lor.

ADVERTISEMENT

Noi stăm şi aplaudăm. Ce simpatic e Gigi ăsta. Că i-a ieşit şi de data asta”, a fost discursul lui Horia Ivanovici la adresa lui Gigi Becali în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Deian Sorescu a rezistat 45 de minute cu Hermannstadt

Deian Sorescu a fost înlocuit după doar 45 de minute la debutul său oficial de la FCSB. Fundaşul dreapta adus de la Rakow nu a avut o evoluţie slabă în confruntarea cu Hermannstadt, dar a fost înlocuit cu Vali Creţu.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează o perioadă infernală. Duminică, de la ora 19:00, roş-albaştrii joacă pe Arena Naţională cu Farul Constanţa, iar apoi se va deplasa pentru derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: