Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs virulent la adresa anomaliilor din fotbalul românesc. „Suntem singura țară din lume… Totul se împute de la cap!”. Video Exclusiv

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Fanatik SuperLiga, a avut un discurs virulent cu privire la anomaliile care predomină în fotbalul românesc.
28.02.2023 | 12:58
Horia Ivanovici discurs virulent la adresa anomaliilor din fotbalul romanesc Suntem singura tara din lume Totul se impute de la cap Video Exclusiv
Horia Ivanovici a avut un discurs virulent asupra anomaliilor din fotbalul românesc. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Ultima decizie venită din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, care l-a suspendat pe Mihai Pintilii patru etape în urma sesizării făcute de Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, l-a făcut să răbufnească pe Horia Ivanovici. Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a pus în lumină mai multe anomalii din fotbalul românesc și a avut un discurs dur asupra conducerilor.

Horia Ivanovici, discurs virulent cu privire la anomaliile din fotbalul românesc: „Suntem singurii care am decis campionate la TAS”

Mihai Pintilii a primit patru etape de suspendare, pedeapsă minimă, și va putea sta pe banca FCSB-ului la ultimele trei partide ale sezonului regular, dar ratează și prima etapă din play-off. Decizia Comisiei de Disciplină a FRF l-a provocat pe Horia Ivanovici să aibă un discurs virulent asupra anomaliilor care s-au întâmplat de-a lungul timpului în fotbalul din România.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Ca țara asta nu există. Jur că nu există! Avem trei Dinamo. Dinamo a lui Badea, Dinamo a Clubului Sportiv și Dinamo 1948 care activează în Liga 2. Avem două Rapid, două Craiove, avem două Timișoare. Până acum câteva zile dacă Farul câștiga campionatul nu avea drept să joace în cupele europene.

Suntem singurii care am decis campionate la TAS. Suntem singurii care am avut selecționer fără carnet de antrenor pe banca naționalei României, cazul Mirel Rădoi. Suntem singurii care dăm suspendări, totul frumos și minunat dar care sunt frecții la picior de lemn”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, convins că anomaliile din fotbalul românesc pleacă de la conducere: „Totul se împute de la cap”

Horia Ivanovici este convins că situația de anormală de la FCSB nu se va schimba în urma sancțiunii minime aplicat de Comisia de Disiciplină a FRF. Totodată, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a precizat că vina pentru astfel de situații o au în primul rând conducătorii cluburilor.

„Pintilii își vede de antrenamente bine mersi. Oricum el nu mai făcea pe bancă mare lucru de când l-au atenționat. Gigi Becali face schimbările de la Palat, iar bietul Leo Strizu dă ture la mijlocul terenului în pauze. Suntem singurii care, repet, s-au decis campionatele pe la TAS. Se terminase campionatele, iar noi nu știam cine este echipa campioană. 

ADVERTISEMENT

Suntem singurii care avem două Stele, FCSB și CSA Steaua. N-avem nicio treabă. Totul se împute de la cap, conducătorii. De-acolo pleacă tot. Dacă nu-mi merge afacerea eu sunt principalul vinovat, nimeni și nimeni altcineva. Că poate unii nu muncesc cum trebuit, tot eu sunt vinovat că nu am știut cum să-i mobilizez”, a mai spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

„Chivulete nu știe să răspundă dacă îl întreabă cineva de ce a oprit meciul”

Un alt verdict important așteptat de lumea fotbalului din România vine de la Comisia de Recurs după ce FC U Craiova 1948 a făcut apel în urma hotărârii Comisiei de Disciplină prin care oltenii au pierdut la „masa verde” partida cu Sepsi, din cauza scandărilor de xenofobie de la Sf. Gheorghe ale ultrașilor Peluzei Sud 1997.

ADVERTISEMENT

„Fraților, credeți-mă, n-am mai văzut. Suntem singura țară care oprim meciul pe motiv de rasism, dar de fapt nu e rasism pentru că xenofobie. Dar de fapt nu trebuia să oprească meciul pentru că puteai să-i evacuezi sau întrebai căpitanii dacă totul e bine. Dar de fapt de ce a oprit meciul?

Că nici Chivulete nu știe să răspundă dacă îl întreabă cineva de ce a oprit meciul. Voi, ați mai pomenit așa ceva? Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul. Mi se pare incredibil”, au fost cuvintele lui Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT