Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, mesaj de suflet de „Ziua națională”: „Fanatik după România!”

Horia Ivanovici a avut de transmis un mesaj special de 1 Decembrie, mesaj adresat tuturor românilor, indiferent că e vorba de sportivi sau români plecați la muncă în străinătate.
01.12.2023 | 13:25
Horia Ivanovici mesaj de suflet de Ziua nationala Fanatik dupa Romania
Horia Ivanovici, mesaj de suflet de „Ziua națională”: „Fanatik după România!”
ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a anunțat că iubește România și că este mereu emoționat de 1 Decembrie, pentru că mereu va fi FANATIK după această țară. Cristi Coste, moderatorul ediției de vineri a FANATIK SUPERLIGA, a prezentat acest ”mesaj de suflet” al lui Horia Ivanovici, în direct pentru toți românii.

Horia Ivanovici, mesaj de suflet de „Ziua națională”

”Să vedem mesajul de suflet pe care Horia Ivanovici l-a pregătit de 1 Decembrie pentru România și pentru toți românii”, a transmis Cristi Coste. Mesajul lui Horia Ivanovici este cu adevărat special și dedicat tuturor românilor de pretutindeni. Așadar, la mulți ani tuturor românilor de pretutindeni!

ADVERTISEMENT

”La mulți ani, România! Chiar dacă mulți continuă să-și bată joc de tine, suntem și mai mulți care te iubim pe de-a-ntregul. La mulți ani români, la mulți ani sportivilor noștri. La mulți ani tuturor celor care cred românește și simt românește, de aici și din Diaspora, împrăștiați în cele patru zări ale lumii, în căutarea unui trai mai bun.

Iubesc această țărișoară frumoasă și îi iubesc pe românașii mei frumoși. Da, este 1 Decembrie și, recunosc, am emoții. Pentru că întotdeauna voi fi FANATIK după România!”, a transmis Horia Ivanovici. Pe lângă Horia Ivanovici au transmis mesaje speciale tuturor românilor și Nadia Comăneci, sau Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

”La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! În această zi de sărbătoare vă doresc multă, multă sănătate, urări de bunăstare, prosperitate şi succes. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, a transmis cea mai iubită gimnastă a României, într-un mesaj video publicat pe rețelele de socializare.

Cum era de așteptat, ”Regele” Hagi nu s-a lăsat mai prejos și a anunțat, ca să știe toată lumea, că este mândru să fie român. ”Mândru că sunt român, mândru să reprezint România în orice moment! La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, este mesajul postat de Gică Hagi pe Instagram. În doar o oră de la acest mesaj, zeci de persoane au comentat și peste 2.500 au apreciat mesajul.

ADVERTISEMENT

Ziua Națională a României nu a fost mereu sărbătorită pe 1 decembrie. Asta, pentru că în perioada 1861 – 1866 românii sărbătoreau ziua națională pe 24 ianuarie, în perioada 1869-1947 pe 10 mai, iar între 1948 – 1989 pe 23 august. Pe 1 Decembrie toți românii sărbătoreau unirea Transilvaniei cu România, însă acum această sărbătoare este despre mândria de a fi român, printre altele.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Horia Ivanovici, mesaj de suflet de „Ziua națională”

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
”Mașina de făcut bani” a schimbat calendarul din Spania
”Mașina de făcut bani” a schimbat calendarul din Spania
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Cine sunt românii care vor primi mai mulți bani la salariu. Poate te...
Cine sunt românii care vor primi mai mulți bani la salariu. Poate te afli și tu printre ei
Chec cu ciocolată și fructe de pădure. Desertul savuros care merită încercat
Chec cu ciocolată și fructe de pădure. Desertul savuros care merită încercat
După 2 soții, acum se iubește cu un bărbat! Cum i-au surprins fotografii....
După 2 soții, acum se iubește cu un bărbat! Cum i-au surprins fotografii. Imaginile fac înconjurul internetului!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume