Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, mesaj direct pentru Andrei Ivan. „Ai încredere în tine! Ești jucător de clasă, exponențial”

După derby-ul din Bănie, Horia Ivanovici a avut un mesaj important pentru Andrei Ivan. Gazda show-ului FANATIK SUPERLIGA i-a inspirat încredere jucătorului.
13.03.2024 | 09:20
Horia Ivanovici mesaj direct pentru Andrei Ivan Ai incredere in tine Esti jucator de clasa exponential
Horia Ivanovici, despre Andrei Ivan. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a fost încurajat de Horia Ivanovici după ce a fost introdus la pauză în duelul celor două formații din Craiova. Atacantul lui Mihai Rotaru nu trece prin cea mai bună formă, iar echipa are nevoie de calitățile lui.

Horia Ivanovici, mesaj direct pentru Andrei Ivan „Ai încredere în tine! Ești jucător de clasă, exponențial”

În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a avut un mesaj important pentru Andrei Ivan. Gazda show-ului a ținut un discurs în care a scos tot ce e mai bun din jucătorul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici i-a inspirat multă încredere atacantului echipei lui Mihai Rotaru, fotbalist care a marcat peste 15 goluri în ultimele sezoane. Gazda emisiunii de pe FANATIK.RO, dar și de pe Prima Sport 1, este de părere că Ivan are nevoie doar de un declic pentru a-și reintra în formă.

Horia Ivanovici are încredere că atacantul Universității Craiova își poate ajuta echipa să îndeplinească obiective mărețe, având în vedere calitățile fotbalistice și nu numai.

ADVERTISEMENT

“Ivan este un jucător de valoare. Ivan, cel puțin, pentru SuperLigă este unul dintre jucătorii exponențiali. Să nu uităm că Ivan a marcat ani de zile câte 14-15 goluri.

El a fost unul dintre fotbaliștii care a pus umărul ca Universitatea Craiova aproape să ia titlul de campioană în sezoanele trecute. Lui Ivan îi lipsește doar încrederea. Eu îi spun public următorul lucru”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Ai încredere în tine! Ești jucător de clasă, exponențial”

“Ai încredere în tine, ești un jucător bun, ești un jucător de valoare. Mă uitam ieri cum ataci spațiile. Știi mult fotbal Ivan. Îți trebuie încredere și un gol să de descătușezi. Atât îți mai trebuie.

Tu trebuie să știi că ești un jucător care a marcat 15 goluri în sezoanele trecute. Fotbalul nu aveai cum să îl uiți prietene. Ai o mare valoare. Ești unul dintre jucătorii din campionatul românesc care poate să ajute orice echipă să ia titlul, nu doar pe Craiova. Îți trebuie doar încredere.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că poți să ajuți echipa în play-off să atace, de ce nu, și acest miracol al titlului. Pentru că orice se poate. Trebuie doar să îți regăsești încrederea, pentru că fotbal nu aveai cum să uiți. Tu ești un jucător de clasă și eu sunt convins că vei arăta asta în play-off. Acesta e mesajul meu. E un jucător de clasă”, a fost mesajul lui Horia Ivanovici pentru Andrei Ivan, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici și Sorin Câțru, dialog despre Andrei Ivan

ADVERTISEMENT