Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici nu se lasă păcălit de finalul amicalului România – Columbia. „Am văzut o gașcă de pensionari timp de 80 de minute. Lui Edi îi plac M&M”

Horia Ivanovici a avut un discurs dur la adresa echipei naționale după înfrângerea suferită marți seara la Madrid cu scorul de 2-3 în fața reprezentativei similare a Columbiei.
27.03.2024 | 11:45
Horia Ivanovici nu se lasa pacalit de finalul amicalului Romania  Columbia Am vazut o gasca de pensionari timp de 80 de minute Lui Edi ii plac MM
Horia Ivanovici, dur cu jucătorii naționalei României după eșecul din meciul contra Columbiei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Naționala României a încheiat cu o înfrângere seria partidelor amicale disputate în luna martie, trupa lui Edi Iodănescu fiind depășită mult mai clar decât o arată scorul de 2-3 de reprezentativa Columbiei. Sud-americanii au avut momente când practic s-au distrat pe teren, impresia proastă lăsată de „tricolori” fiind atenuată pe final de cele două goluri marcate de Ianis Hagi și Florin Tănase.

Horia Ivanovici, dur cu jucătorii României după eșecul în fața Columbiei: „Am văzut o gașcă de pensionari ”

Scorul strâns înregistrat l-a final în amicalul de la Madrid nu l-a păcălit însă și pe Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO. El a avut un discurs dur la adresa „tricolorilor”, pe care i-a asemănat cu niște pensionari pentru prestația din primele 80 de minute.

ADVERTISEMENT

„Am pierdut ieri cu 3-2 în fața Columbiei… Cre că ăsta, într-adevăr, a fost amical. Am arătat cam ce putem și în multe momente și ce nu putem… Dar, repet, ăsta a fost un amical, și felicit Federația și pe Răzvan Burleanu pentru că au programat o partidă care ne arată cam pe unde suntem.

Mie, personal, îmi cam pare puțin rău că am marcat acele goluri… Stați, să nu mă înțelegeți greșit, să apară fake-news-uri că Ivanovici nu e român… Vă spun imediat de ce îmi pare rău. Pentru că aceste goluri au atenuat o impresie extrem de proastă a echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Timp de 80 de minute mi s-a părut că văd o gașcă de pensionari, echipa noastră națională, care s-au prins la o miuță cu niște tineri entuziasmați, niște tineri talentați și care din când în când își mai puneau și rolele în meciul cu pensionarii.

Cam așa mi s-a părut naționala României, din păcate. Și de aia spun că poate puțin aceste două goluri, sunt convins că selecționerul este un tip analitic, sper că nu-l vor păcăli pe Edi Iordănescu. Pentru că aceste două goluri au darul de a ne păcăli.

ADVERTISEMENT

Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători extraordinari, și ne-am cam arătat limitele. E adevărat, mai poate să apară un Screciu, poate pe stânga să-l vedem pe un Borza, poate se reface un Chiricheș, poate la mijloc mai încercăm și alte soluții”, și-a început Horia Ivanovici analiza la FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă lunea, marțea și vinerea, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Horia Ivanovici: „Edi Iordănescu este un fan al bomboanelor M&M… Mulți Mediocri!”

În continuare, moderatorul emisiunii s-a arătat nedumerit de  insistența cu care selecționerul Edi Iordănescu merge în continuare pe mâna mijlocașilor Răzvan Marin și Marius Marin, pe care-i consideră nepotriviți pentru echipa națională. Ca să nu spunem cuvinte mai dure…

ADVERTISEMENT

„E evident că Edi Iordănescu este un fan al bomboanelor M&M… Pentru că nu înțeleg cum joacă mereu cu acești doi băieți Marin – Marin… Și ca să fiu răutăcios, pentru mine acest M&M înseamnă Mulți Mediocri. Da… M&M, înțelegeți foarte bine. Cred că lui Edi îi plac foarte mult M&M-urile…

Și de aia vă spun, oameni buni, sunt două goluri pe care nu știu dacă e bine că le-am marcat. Și ați înțeles foarte bine despre ce vorbesc. Pentru că, repet, au atenuat o impresie a unei naționale care, din păcate, a arătat niște limite. Însă, în fața unei echipe foarte, foarte bune”, a mai spus în încheiere Horia Ivanovici.

Horia Ivanovici, ANALIZA DURA Columbia - Romania 3-2

ADVERTISEMENT