Life

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: 2 zodii trebuie să fie atente în a doua parte a acestei săptămâni

Horoscop Camelia Pătrășcanu: 2 zodii trebuie să fie atente în a doua parte a săptămânii. Astrologul a dezvăluit previziunile pentru fiecare nativ în parte.
22.02.2022 | 23:45
Horoscop Camelia Patrascanu 2 zodii trebuie sa fie atente in a doua parte a acestei saptamani
Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru a doua parte a săptămânii. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Conform horoscopului prezentat de Camelia Pătrășcanu, 2 zodii trebuie să fie atente în a doua jumătate a săptămâni.

Trebuie să rezolve problemele administrative și financiare și să evite pagubele pentru a avea de câștigat, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu nativii în a doua parte a săptămânii

Berbec

La începutul săptămânii se preocupă de bani, însă în a doua parte sunt îngrijorați să nu piardă, astfel că joi și vineri trebuie să fie foarte atenți la acte. Sunt șanse să facă niște drumuri pentru a rezolva probleme profesionale sau patrimoniale. Au lucruri importante de rezolvat în weekend, discuți cu persoane importante.

Taur

Taurii pot fi atenți la greșelile sau corectitudinea celor din jur. Ar putea chiar să descopere anumite greșeli, pentru că îi urmăresc cu atenție pe ceilalți. În weekend trebuie să discute despre cum să facă corect unele lucruri. Ar fi bine să se consulte cu un specialist.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Pot depăși un moment dificil miercuri. La final de săptămână au discuții cu oamenii apropiați cu care au multe lucruri de rezolvat. Se poate să fie nevoiți să renunțe la anumite pretenții, așteptări. La finalul săptămânii se bazează pe abilitățile celorlalți.

Rac

S-ar putea să găsească soluții la unele probleme care par de nerezolvat, pentru că sunt creativi. Ar fi bine să fie atenți la anumite subtilități juridice pentru a nu face greșeli. Doar așa vor evita să facă greșeli. Își petrec sfârșitul de săptămână alături de persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Leu

Sunt preocupați de casă și gospodărie, dar de miercuri încep să fie într-o formă bună și au dispoziția și cheful de a crea, de a-și imagina. Pot găsi soluții, se implică în diverse activități și fac ceea ce le place. Au multă energie și au chef de muncă inclusiv în weekend.

Fecioară

Vor să descopere anumite lucruri, fie că este vorba despre bani sau despre viața personală. Fac cercetări și culeg date, apoi încearcă să pună în ordine informațiile găsite. Vor vedea dacă le-ar fi bine să se implice sau nu în anumite acțiuni. Se ocupă de hobby-uri la sfârșitul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele pot găsi soluții pentru a câștiga mai ușor. Au parte de discuții și de călătorii. Cer sfaturi de la persoane competente, pentru că au nevoie de inspirație și de idei pentru a face anumite lucruri. Weekend-ul îl petrec în casă, alături de persoane în vârstă, dar este o atmosferă bună.

Scorpion

Scorpionii ar putea realiza că vor să facă lucrurile altfel și să nu mai amâne nimic. Sunt foarte activi de joi până sâmbătă, vor să muncească și se gândesc la bani, pe care au șansa să-i câștige. În weekend au drumuri de făcut. Poate se distrează sau vizitează persoanele cu care se consultă.

Săgetător

Se preocupă de sănătate și decid să stea în umbră, să nu fie prea solicitați. Joi și vineri sunt mai activi și au argumente pentru oricine. Pot avea mici tensiuni în familie, pentru că vor să facă lucrurile în felul lor. În weekend lucrează, sunt mai practici.

Capricorn

Nativii Capricorn au nevoie de prieteni și de sprijinul lor, vor să se consulte cu alții pentru a rezolva anumite lucruri. Vorbesc cu cei care au trecut prin aceleași situații dificile. Ar putea simți nevoia să călătorească, să evadeze din rutină, iar în weekend sunt într-o formă bună.

Vărsător

Au mult de lucru, dar fac treabă bună. Joi și vineri sunt într-o formă de zile mari, au idei noi de soluții sau proiecte. Sunt mai încrezători, iar la final de săptămână se relaxează.

Pești

Peștii ar trebui să fie mai atenți la acte, mai ales dacă sunt și bani la mijloc. Au de rezolvat niște probleme administrative, de care se ocupă joi și vineri. Sunt alături de prieteni și de persoanele în vârstă în weekend și primesc sfaturi bune.

ADVERTISEMENT