Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care sunt vulnerabilitățile zodiilor. Secretul Racilor

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Descoperă care sunt vulnerabilitățile zodiilor. Ce secrete ascund Racii? Ce puncte sensibile au?
06.11.2023 | 12:15
Horoscop Camelia Patrascanu Care sunt vulnerabilitatile zodiilor Secretul Racilor
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vulnerabilitățile zodiilor. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Astrologa a realizat  o analiză cu totul specială, în exclusivitate pentru FANATIK. Care sunt vulnerabilitățile fiecărei zodii? Ce puncte sensibile au semnele zodiacale?

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care sunt vulnerabilitățile zodiilor

Fiecare zodie are un călcâi al lui Ahile. E bine să-l cunoaștem pentru a nu-l zgândări. Dacă știm aceste sensibilități, putem explica foarte ușor reacțiile oamenilor de lângă noi.

ADVERTISEMENT

Dacă peste o vulnerabilitate astrală se suprapune și o biografie cu necazuri, lucrurile sunt și mai grave. Așa că e bine să știm aceste lucruri despre zodii pentru a nu le trezi demonii interiori.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Berbeci, supărător poate să fie amânarea, lăsarea pe mâine, demobilizarea, fie din frică sau lașitate a lor sau a altora. Nu o suportă nici la ei, nici la alții. Nu suportă cobitul. Decât să îi spui unui Berbec că nu are voie să facă un lucru, e mai bine să le oferi soluții.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, aspectul deranjant este tocmai graba. Ei au nevoie de ritm. Ritmul poate fi alert, dar vor să fie lăsați să lucreze în ritmul lor. Se pot înfuria dacă sunt presați. Surprizele, șocurile, punerea în fața unor situații gata create nu sunt ok pentru ei. Îi poate deranja faptul că cineva trece peste ei sau nu îi consultă.

Gemenii nu suportă fixitatea. Sunt mobili, mereu în mișcare. Mintea lor e în mișcare, relațiile lor sunt în mișcarea. Obligația de a păstra o anumită cale, conduită, angajament poate fi supărătoare. Nu că nu sunt oameni de cuvânt, dar o fac pentru că vor, pentru că simt.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Racii au ca vulnerabilitate fluctuația. Sunt semne conservatoare și fidele unei profesii ori familiei. Nu suportă lucrurile schimbate peste noapte, modificările la modificări. Lucrurile acestea îi fac nesiguri și se pot închide în carapacea lor.

Fecioarele au trac atunci când trebuie să iasă în evidență

Pentru Lei, sensibilitatea poate fi legată de tradiții și conservatorism. Ei vor să facă lucrurile care au logică, nu doar pentru că trebuie ceva. Nu suportă să facă un lucru pe care îl fac toți. Pot fi stârniți să facă totul fix pe dos.

ADVERTISEMENT

Pentru Fecioare, problematică e expresivitatea, ieșitul la rampă. În general sunt modeste, mai rar ele ies în față, de aceea evită să aibă funcții de conducere. Sunt mulțumite că se face muncă, nu că ele sunt pe scenă. Provocările în care li se cere să iasă în față le pot da mari emoții și le pot vulnerabiliza. În loc să arate cât de bune sunt, dimpotrivă, pot avea așa emoții încât par chiar alienate.

Balanțele au ca punct sensibil nerecunoașterea lucrurilor: minciuna. Au un gust pentru adevăr, ordine și disciplină uriaș. Sunt buni evaluatori, cântăritori de situații pentru alții. Punctul lor sensibil e minciuna. Pentru Balanțe, e organică minciuna, cunoașterea adevărului.

Scorpionii au ca vulnerabilitate să fie abandonați sau preferați alții în locul lor. Le e teamă că sunt dați la o parte. Au această frică de a nu mai fi preferați, de a se muta atenția de la ei la altcineva, de a pierde controlul, legătura cu ceva sau cu cineva.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au ca vulnerabilitate prizonieratul. Nu vor să fie legați de o persoană, vor să își afirme libertatea. Au teama că pot fi acaparați, sufocați de sarcini, de obligații, de contexte, de persoane. Fac ei ceva și strică un aranjament, pentru că riscă să îi prindă ca o plasă. Sunt permanent pe drum, în evoluție permanentă.

Vărsătorii nu suportă rigiditatea

Pentru Capricorni, punctul vulnerabil poate fi dat de ascunderea sau manipularea legii, ordinii, regulilor și a adevărului. Când se încalcă o normp, când sunt afirmate crezuri greșite, când instituțiile nu-și fac treaba nu suportă.

Vărsătorii au supărătoare o anumită rigiditate în raporturile cu oamenii. Dacă văd lipsa de umanitate, de empatie, zgârcenia, egoismul sunt chestiuni greu de suportat. Pot intra în probleme mari din cauza exaltării pe care o au în a ajuta lumea.

Peștii au supărătoare impredictibilitatea. Oricât ar fi de semne mutabile, căci se pot adapta la stările emoționale ale celorlalți, șocurile îi deranjează. Aproape că nu poți să le faci surprize. Tot ce e spontan îi demobilizează.

 

ADVERTISEMENT